Catalunya Diari

Arriba l'espectacle 'Bitàcola. Cançons i sons electrònics dins d’un submarí' al CaixaForum Lleida

Una obra adreçada exclusivament al públic familiar amb molta música electrònica i una sorprenent posada en escena

Imatge de l'espectacle
Imatge de l'espectacle | LleidaDiari.cat

L'espai CaixaForum de Lleida acull aquest dissabte 23 de novembre l'espectacle 'Bitàcola. Cançons i sons electrònics dins d'un submarí'. Es tracta d'un submarí perdut al mar de Noruega que ha de reiniciar tots els sistemes de navegació per poder tornar a casa. Melodies i cançons interpretades amb instruments com l'ewi, l'octopad o el theremin, faran possible que el submarí torni a navegar.

Un espectacle familiar adreçat a nenes i nens a partir de cinc anys acompanyats dels seus familiars amb la direcció de Tripole i la direcció musical de Xavier Lloses CaixaForum Lleida

Forma part de la programació familiar i escolar que "la Caixa" ha posat en marxa

'Bitàcola. Cançons i sons electrònics dins d'un submarí' forma part de la programació familiar i escolar que "la Caixa" ha posat en marxa als seus centres CaixaForum i amb la qual, durant tot el curs escolar, l'entitat oferirà innovadores propostes culturals que inclouen música, dansa, titelles, obres teatrals i faules poètiques dirigides a un públic familiar.

Amb aquesta programació única a la ciutat, que es durà a terme els dissabtes 23 i 30 de novembre, a les 18.00 hores i que caracteritza CaixaForum com a centre cultural, "la Caixa" pretén que els més petits i les seves famílies puguin gaudir d'una gran varietat d'espectacles de qualitat. Una oportunitat perquè les famílies aprofitin el temps lliure dels caps de setmana aprenent i divertint-se.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari