Catalunya Diari

Música, cançó, conte, poesia i endevinalles a l’espectacle familiar 'Cabaret Patufet' a Lleida

És la segona de les dues propostes del Cicle de Concerts Familiars que la Fundació Orfeó Lleidatà organitza conjuntament amb l’Auditori Municipal Enric Granados i amb la col·laboració de la Fundació Ibercaja

Imatge d'un moment de l'actuació dels 'Cabaret Patufet'
Imatge d'un moment de l'actuació dels 'Cabaret Patufet' | LleidaDiari.cat

L'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida acull aquest dissabte, 9 de novembre, a les 18.30 hores, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida l'espectacle 'Cabaret Patufet', la segona de les dues propostes del Cicle de Concerts Familiars que la Fundació Orfeó Lleidatà organitza conjuntament amb l'Auditori i que compta amb la col·laboració de la Fundació Ibercaja.

'Cabaret Patufet' és un espectacle de música, cançó, conte, poesia i endevinalles per als més petits. Creatiu, emotiu, delicat, divertit i participatiu.

Ja es poden comprar les entrades

Les entrades es poden comprar a través dels webs de l'Orfeó Lleidatà, LaTemporada Lleida i l'Auditori, així com a les taquilles del Teatre de la Llotja i l'Escorxador, a l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida. El preu de l'entrada és de 8 € i de 6 €, la reduïda. L'espectacle està recomanat per a infants a partir de 3 anys.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari