Catalunya Diari

El pop rock del grup revelació Xiula arriba a Lleida amb l’espectacle 'Dintríssim'

És una experiència única d'animació musical: fan cançons, pròpies i per encàrrec, creen espectacles i en general, animen a tota mena de públic

Imatge dels Xiula | LleidaDiari.cat

El pop rock del grup revelació 'Xiula' arriba amb l'espectacle 'Dintríssim' als concerts familiars de l'Orfeó lleidatà a l'Auditori Enric Granados de Lleida. Referent en la música familiar i educativa del país, els quatre músics del grup Xiula, creadors de cançons ja clàssiques en les escoles catalanes com 'Verdura i Peix' o 'Polls', presentaran el 7 de març a les 18.30 hores a l'Auditori Enric Granados el seu nou treball 'Dintríssim', on fan un espai de coneixement, d'estima, de gaudi però sobretot, d'autodescobriment a través d'una mirada amable cap al món interior i la mateixa persona.

Els Xiula fa temps que caminen, fa temps que llencen a l'aire cançons de protesta amb les que el públic infantil riu, es diverteix i al·lucina, però aquest tercer disc promet ser una sorpresa per tots aquells que encara no els coneixen. Un recorregut per l'interior del cos humà és el fil que lliga catorze històries precioses, que entrellaça estils musicals de tots els colors (inclòs un mantra que convida a la meditació) i que esdevé una suau i valuosa arma per a canviar-ho tot.

Una experiència única d'animació musical

Xiula és una experiència única d'animació musical: fan cançons, pròpies i per encàrrec, creen espectacles i en general, animen a tota mena de públic. I tot amb una mirada farandulera però professional, treballen amb continguts crítics i amb esperit. Estan connectats al món de l'educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la nostra societat.

Tot un conjunt de cançons que lluny d'infantilitzar, dignifiquen el paper de la música familiar i es converteixen en eines pedagògiques molt valuoses. Des de temes per aturar l'assetjament escolar, com 'Rispect', fins a composicions en la recerca de la pau, com 'Deshanti Mantra' o els coneguts temes que incideixen en l'alimentació, com 'Sucre' i 'Verdura i Peix'. Amb 'Dintríssim' els Xiula fan un espai de coneixement, d'estima, de gaudi però sobretot, d'autodescobriment a través d'una mirada amable cap al món interior i la mateixa persona.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari