Catalunya Diari

Arriba a Lleida un espectacle de denúncia de la violència masclista

És un manifest escènic rotund, amb la poesia, la ironia i la denúncia directa per enfrontar el públic amb realitats incòmodes

El Teatre Municipal de l'Escorxador acollirà aquest pròxim divendres a les 21.00 hores del vespre, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, 'Rebota rebota y en tu cara explota', un espectacle necessari de denúncia de la violència masclista.

 

Aquest espectacle, de Quim Tarrida i Agnès Mateus, que alhora és la protagonista, pretén mirar de cara el flagell social de la violència contra les dones. Un manifest escènic rotund, amb la poesia, la ironia i la denúncia directa per enfrontar el públic amb realitats incòmodes, algunes dolorosament evidents i altres vergonyosament integrades a la normalitat. «Comencem a cridar les coses pel seu nom... ens hauria d'explotar la vida a la cara més sovint».

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Guardons com Premi a la Crítica 2017 millor espectacle de Noves Tendències

'Rebota rebota y en tu cara explota' acumula nombrosos guardons com Premi a la Crítica 2017 millor espectacle de Noves Tendències, Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018 i Premi Butaca 2018 a les Noves Aportacions Escèniques. Les entrades (16€ la general i 12€ la reduïda) es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari