Catalunya Diari

Arriba a Lleida l’exposició 'Art i Mite. Els Déus del Prado'

Es podrà veure a la capital del Segrià fins el dia 30 de gener de 2022

El CaixaForum Lleida ha estrenat l'exposició 'Art i mite. Els déus del Prado', per tal d'Apropar el públic Part del llegat artístic que custodia el Museu del Prado de Madrid.

Segons han informat des de CaixaForum, l'exposició ofereix una àmplia mirada sobre la mitologia grecoromana i superrepresentació al llarg de la història de l'art, la qual, ha Estat font d'inspiració per a nombrosos artistes.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'exposició compta amb 43 peces entre pintures, escultures i objectes datats entre el segle I Ac i primera meitat de l'XVIII, i inclou obres d'artistes com Francisco de Zurbarán, Josep de Ribera, Peter Paul Rubens, Francesco Albani, Jan Carel van Eyck, Nicolas Poussin i Leone Leoni, entre d'altres.

8 seccions de caràcter temàtic

Així mateix, aquest "passeig per l'Olimp" s'articula en 8 seccions de caràcter temàtic i ofereix diferents representacions de déus i interpretació d'un Mateix episodi mitològic, Fet que Fa possible, al mateix temps, apreciar la riquesa iconogràfica, geogràfica i cronològica de les col·leccions del Prado.

L'exposició, que es podrà veure a Lleida Fins a finals del mes de gener de 2022, iniciant el seu recorregut a CaixaForum Palma el 2017 i ha visitat Diverses localitats de país durant els últims quatre anys.


Comentaris

envia el comentari