Catalunya Diari

Arriba a Lleida la V edició de Ruta de la Tapa de San Miguel

Cada local ha dissenyat una tapa per a l'ocasió amb la col·laboració d'un assessor gastronòmic

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | Adrià Ropero

Un total de 39 establiments d'hostaleria lleidatans participaran del 12 al 22 mes de setembre (de dijous a diumenge) a la cinquena edició de la 'Ruta de la Tapa San Miguel. La ruta, que s'ha presentat aquest dimecres amb un 'showcooking' al nou espai cerveser de San Miguel a Lleida, està organitzada per la Federació d'Hostaleria de Lleida, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, Turisme de Lleida, el Consorci de Comerç , Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i San Miguel.

A l'acte de presentació de la cinquena edició de la Ruta de la Tapa, hi han assistit el responsable de Màrqueting de Clients de Mahou-San Miguel, Felipe Martínez i el secretari general de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, acompanyats pel xef assessor de la Ruta de la Tapa, Juan Pozuelo.

Una tapa dissenyada expressament per a l'ocasió

Els 39 establiments participants oferiran durant dos caps de setmana, de dijous a diumenge, una tapa dissenyada expressament per a l'ocasió, que se servirà amb Magna de San Miguel, San Miguel 0,0, aigua Solán de Cabras i Solán Aguas Plus per 2,75 €. Un jurat, format per representants de la Federació d'Hostaleria de Lleida i experts gastronòmics, puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de la tapa. El jurat seleccionarà d'entre totes les propostes la Millor Tapa 2019.

Pel que fa als guardons, l'establiment que obtingui el reconeixement en la categoria de Millor Tapa 2019 rebrà una placa commemorativa de la 'V Ruta de la Tapa San Miguel' en representació de l'hostaleria de la zona i un premi de 1.000 euros. El segon classificat obtindrà un premi de 500 euros. El guanyador en aquesta categoria es triarà segons el veredicte d'un jurat especialitzat format per representants del món gastronòmic.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | Adrià Ropero

 

El tercer classificat també rebrà 500 euros. El guanyador d'aquest premi es triarà a través de l'aplicació web per a mòbils www.estamosdetapas.com amb la participació de tots els consumidors majors de 18 anys, que podran valorar les tapes que es presentin al concurs puntuant de l'1 al 5. Els tres millors establiments podran mostrar les seves tapes a Cervisia 2019. A més, tots els hostalers rebran un diploma acreditatiu de la seva participació.

'Showroom' gastronòmic del xef Juan Pozuelo

Durant la presentació, el xef Juan Pozuelo ha realitzat un 'showcooking' amb les tapes i ha parlat del concepte de la 'V Ruta de la Tapa Lleida Food'. Pozuelo, assessor gastronòmic, ha aconsellat els xefs lleidatans en el disseny i creació d'una oferta culinària diferent, adaptada a cada establiment.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari