Catalunya Diari

Arriba a Lleida ‘Sobreviuré’, un concert coral a ritme de clàssics del rock

Aquest dissabte, 25 de maig, a les 21.30 hores, la Coral de Sant Josep oferirà un repertori musical gratuït amb 200 cantants, tres músics en directe i un ballarí

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La plaça d'Esteve Cuito del Teatre Municipal de l'Escorxador acull aquest dissabte, 25 de maig, a les 21.30 hores, el concert gratuït 'Sobreviuré' de la Coral de Sant Josep, que comptarà amb un repertori musical de clàssics del rock de la segona meitat del segle XX, arranjats en versió coral. En ell està inclòs la veu de prop de 200 cantants, tres músics en directe i un ballarí.

Durant bona part de l'obra hi col·laboren la Coral de Petits i la Coral de Pares i Professors de l'escola Vedruna Tàrrega i, a més, comptarà amb la col·laboració especial de la coral Maristes Montserrat de Lleida amb el seu director Gerard Riu.

'Sobreviuré' és un espectacle fet a Lleida

'Sobreviuré' és un espectacle fet a Lleida, ple de música i dirigit per Carles Fortuny. La història explica com en un país imaginari es prohibeix la música, per la qual cosa els seus habitants en fugen i emprenen un viatge per mar. Un vaixell i un desert d'aigua seran el leitmotiv d'una aventura a ritme de clàssics del rock del segle XX. Aquest viatge portarà a l'espectador a pensar quan pot ser d'absurd el caprici humà, i a reflexionar de la importància d'el fet immaterial en la vida. Aquest espectacle s'emmarca dins de la programació de LaTemporada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari