Catalunya Diari

Arriba 'Lleida Town', el hit més lleidatà del grup de joves Sexenni

El videoclip ja compta amb més de 19.000 visualitzacions a Youtube

Imatge del grup Sexenni
Imatge del grup Sexenni | Youtube

No hi ha res com tenir imaginació. I ganes de fer les coses. Almenys així ho demostra un grup de tres estudiants de segon de batxillerat de l'institut Gili i Gaya de Lleida, l'Andrés Sánchez, el Miguel Castro i el Xavi Pons. 

Moguts per la seva passió per la música, els tres joves van decidir crear el grup Sexenni i compondre ells mateixos una cançó en honor a la seva ciutat: Lleida. Tal com ha avançat el diari 'Segre', els orígens del grup van néixer en el soterrani de l'institut i, després d'hores assajant i trobant la millor melodia per una lletra que és impagable, van decidir gravar el videoclip.

Orgullosos de ser lleidatans

També amb l'ajuda dels estudiants Alba Muñoz i Pau Aguilà, Sexenni va començar a ser cada vegada més una realitat fins que va arribar el seu primer hit 'Lleida Town'. Amb més de 19.000 visualitzacions a Youtube, el jove grup lleidatà honra Lleida i les seves tradicions i costum com els caragols, la boira i Lo Marraco.

Segons els joves, la capital del Segrià no té res a envejar a altres grans ciutats com Barcelona i, malgrat que no és la capital d'Espanya, sí que ho és pels que estimen els seus barris, les seves places i la seva gent. Molts èxits, nois!

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari