Catalunya Diari

Arriba a Ponent el Festival Lleida Viva Fest

El festival neix amb la necessitat de mostrar la diversitat de talent local que moltes vegades no té el reconeixement que es mereix

Cartell de l'esdeveniment

Arriba el Festival Lleida Viva Fest. Un festival que es desenvoluparà els propers 22, 23 i 24 de maig a través de la plataforma de YouTube.

Al llarg d'aquest festival, actuaran una vuitantena d'artistes i grups artístics i culturals molt diversos de la ciutat de Lleida. El festival neix amb la necessitat de mostrar als lleidatans i lleidatanes i també a aquells que ho desitgin, la diversitat de talent local que moltes vegades no té el reconeixement que es mereix. Neix amb l'objectiu de promocionar tot aquest talent adaptant-nos a les possibilitats actuals a causa de la COVID-19.

 

El festival agruparà propostes amb disciplines artístiques i culturals

El festival agruparà propostes amb disciplines artístiques i culturals molt diverses. Els espectadors podran trobar des de part del seguici popular de la ciutat de Lleida fins a espectacles de màgia, circ, presentacions literàries, exposicions artístiques, artistes urbans, titelles, havaneres, activitats esportives per a totes les edats i amb concerts musicals de cantautors, grups de música i DJ's que animaran els vermuts musicals i les revetlles de la Festa Major. Les activitats o propostes artístiques i culturals es podran visualitzar a través del compte #LLEIDAVIVA Fest a la plataforma de YouTube en les hores especificades en el programa adjunt. L'enllaç directe al festival es podrà trobar al compte d'Instagram @lleidaviva_fest.

Amb aquest Festival organitzat per l'Associació per la Cultura Lliure de Lleida, l'organització vol col·laborar en donar un impuls a molts dels artistes i les diverses propostes artístiques i culturals que es veuran en la mostra i que en aquests moments tan difícils en els que la cultura ha estat un dels sectors més perjudicats a causa de la pandèmia es veuen afectats per la situació i necessiten obrir-se a la societat més que mai.

 

Es podrà fer una donació directa als artistes o entitats

Al llarg del festival, la gent que així ho desitgi podrà fer una donació directa als artistes o entitats que així ho desitgin i en alguns casos, algunes de les entitats han decidit que les donacions que la gent realitzi per les actuacions vagin directament a una entitat com per exemple Pallapupas o a la Fundació Esclerosi Múltiple. Sense cultura les societats no avancen i en aquests moments difícils, el que cal és cercar una esperança en el sector i aconseguir que els ciutadans i ciutadanes comencin a consumir i valorar tot el talent que hi ha a la ciutat de Lleida.


Comentaris

envia el comentari