Catalunya Diari

Arriba la Setmana cultural a Lleida amb els Premis Literaris 2019

Els guardons d’assaig i poesia pretenen impulsar la creació dels autors, ser una plataforma per donar a conèixer la seva obra i facilitar la publicació final

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Lleida es vesteix de gala aquesta setmana amb la celebració del lliurament dels Premis Literaris 2019. Divendres tindrà lloc la gala en què es guardonaran els autors/es premiats d'aquesta edició.

A més s'han recuperat per a aquesta setmana les activitats entorn de la cultura i la literatura. La Paeria i la Diputació de Lleida, a través de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, organitza els Premis Literaris Lleida, que enguany arriben a la 36a edició del Premi d'assaig Josep Vallverdú i la 24a del Premi de poesia Màrius Torres.

L'objectiu dels guardons

Els guardons tenen l'objectiu d'impulsar la creació dels autors i ser una plataforma útil per donar a conèixer la seva obra. Alhora, es facilita la publicació final perquè arribi als lectors. El dos premis estan batejats amb els noms de dos autors de prestigi de la literatura catalana generada des de Lleida i compten amb jurats formats per intel·lectuals i professionals de renom del país. Els premis es convoquen anualment i són atorgats públicament al mes de novembre.

Actes Premis Literaris 2019

-Dimarts, 12 de novembre, a les 19 h. al Cafè del Teatre de l'Escorxador (gratuït)

  

  

  

  

Dimecres, 13 de novembre

  

  

  

  

Divendres, 15 de novembre

  

  

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari