Catalunya Diari

Arriba la sisena gala de l'associació Agrupa't de Lleida a l'Escorxador

Han posat en marxa una Rifa Solidària on han participat més de 25 col·laboradors
Cartell de l'esdeveniment
La gala solidària tindrà lloc a l'Escorxador de Lleida | Facebook

El Teatre de l'Escorxador de Lleida acull el pròxim 9 de març la VI Gala Benèfica organitzada per l'associació Agrupa't, i amb la participació de l'actriu, humorista i guionista, Eva Cabezas, que per sisè any consecutiu està al capdavant d'aquesta nit. Vindrà acompanyada de Pepi Labrador, Gabriel Còrdoba, Jessika Rojano i Rocío Raval amb Improderadas, i a més a més, aquest any com a novetat, s'introdueix música i poesia, amb Andrea Quirós i Anna Jordan.

 

L'entrada te un preu únic de 10€ i es poden adquirir a la mateixa associació i al Forn de pa El Bon Forner, o el mateix dia de la Gala a partir de les 18h a la taquilla del Teatre de l'Escorxador.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

La novetat d'enguany

Com a novetat, han posat en marxa una Rifa Solidària on han participat més de 25 col·laboradors, i que se sortejarà durant la Gala Benèfica. Es poden comprar participacions a la mateixa associació o el mateix dia de la Gala a partir de les 18h a la taquilla del Teatre de l'Escorxador.

 

L'Associació Agrupa't, que atén aproximadament 150 usuaris cada any, treballa des de fa més de 17 anys a la ciutat de Lleida coordinadament amb l'Hospital Santa Maria, per millorar la qualitat de vida i la reinserció social de les persones que pateixen o han patit problemes de drogodependències.

 

L'entitat treballa a través d'un espai d'acollida, tallers psico-terapèutics i de creixement personal, i acompanyament a la inserció sociolaboral, amb una tasca educativa molt estreta amb el centre hospitalari. A més, gestiona també Semaiha, una empresa d'inserció per al col·lectiu de persones que atenen i amb dificultats per accedir al món laboral, dedicada als serveis de manteniment i millora d'habitatges.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari