Catalunya Diari

L'artista lleidatana Silvia Gallart organitza una exposició a Zurich

Es tracta d'una metàfora dels motors de cerca o com la competència que irradien les xarxes socials i la internet en general

Cartell de l'esdeveniment
Una de les imatges presentades a l'esdeveniment creada per Silvia Gallart| LleidaDiari.cat

La dissenyadora gràfica i artista visual originària de La Pobla de Segur, Silvia Gallart, que actualment viu i treballa a Zurich, Suïssa, està preparant una exposició al centre cultural Dynamo Zurich juntament amb altres artistes, de diversos indrets i de diverses disciplines.

Segons Gallart, l'artista suïssa C-Line (Celine Quadri) presentarà una imatge en llenç, amb animals/monstres famolencs que poden interpretar-se com una metàfora dels motors de cerca o com la competència que irradien les xarxes socials i la internet en general. 

«Avui tot és informació, cada segon, cada minut ens enfrontem amb nou contingut a través d'Internet. Ens pot arribar a aclaparar i confondre. Per això em resulta tan important representar l'allau d'informació amb color, forma, gràfics i espai», diu Gallart, artista gràfica organitzadora de l'exposició juntament amb el centre cultural Dynamo a Zuric. Sens dubte, Gallart és un exemple de que el talent local també triomfa allà on va.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari