Catalunya Diari

Asori ofereix un concert en el marc del cicle Vesprades de Lleida

El músic compon cançons i textures sonores que expliquen vivències i emocions

Asori en concert aquest dissabte al cicle Vesprades - música als Ateneus de les Terres de Ponent. El cicle 'Vesprades. Música als ateneus' coorganitzat per la Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d'Ateneus de Catalunya i la Casa de la Música de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran, ha posat en marxa la seva segona edició, que es desenvoluparà al llarg de l'any 2022.

Pel que fa al cartell d'artistes que hi participen, la programació compta amb les actuacions d'Ares Gratal, Helen, Asori, El Mudo Kon Voz, Olga Zoet, Alidé Sans, Javi Queralt i Víctor González.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'Asori
Asori en concert aquest dissabte al cicle Vesprades de Lleida | LleidaDiari.cat

Asori – Dissabte 18 de juny a les 21:00 h – ATENEU DE TÀRREGA (Terrassa de l'Ateneu)

Asori és el projecte personal, transversal i terapèutic de l'Enric Ayguadé Baró. Cançons i textures sonores que expliquen vivències i emocions. Un gir de 180 graus que el porta a una nova realitat pel mateix camí de sempre. Asori és pop escrit en català, composició i autoproducció que es materialitzen al disc Estavellar-se i tornar a la carretera (coproduït pel músic argentí Tomás Aristimuño), un àlbum que marca l'inici de la seva autonomia com a artista (2022).

L'Enric comparteix escenari amb en Jorge, en Tomás i en Gresham, en un directe que acaba d'estrenar a Barcelona i Lleida enmig dels seus dos primers singles, La Força i Apolo, que ja han estat inclosos a les principals llistes de Spotify de nous descobriments i de l'indie d'àmbit nacional.

Pròxims concerts

Ateneu de Tàrrega (Tàrrega) – ASORI – 18 de juny a les 21h (Terrassa de l'Ateneu)

Consell Cultural de les Valls d'Àneu (Esterri d'Àneu) – ALIDÉ SANS – 21 de juny a les 19:30h (Pl. de l'Església)


Comentaris

envia el comentari