Catalunya Diari

L'Auditori de Lleida acull una trobada de corals infantils catalanes

A partir de les 12.30 hores, amb l'espectacle 'La Màquina del Temps', que reuneix més de 250 cantaires a l'escenari i que compta amb el cantant d'Obeses, Arnau Tordera, com a compositor i tenor solista

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Toni Márquez

La sala 1 de l'Auditori Municipal Enric Granados acull aquest dissabte 1 de juny l'espectacle 'La Màquina del Temps', dins de la 52a Trobada del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) que arriba aquest any a Lleida. Es tracta d'una cantata per a cor infantil, tenor solista i conjunt instrumental de violí, flauta, trompa, contrabaix, piano i percussió, que reunirà a l'escenari a més de 250 cantaires. Comptarà amb la participació com a solista d'Arnau Tordera I, compositor de la peça i popular per la seva tasca al davant del grup Obeses, entre altres projectes musicals i teatrals.

El concert, que se celebrarà a les 12.30 hores, està recomanat per a públic a partir de cinc anys. Es tracta d'una cantata fresca i divertida; un viatge per la història que ens porta a passar per les sonoritats i estils més diversos, tot plegat amb el segell de singularitat i qualitat a parts iguals del seu compositor (i protagonista) Arnau Tordera I, que compta amb la col·laboració d'Antoni Font-Mir en la dramatúrgia i d'Oriol Castanyer en la direcció musical.

Les entrades tenen un preu de deu euros

El Secretariat de Corals Infantils de Catalunya organitza cada any des del 1967 una trobada per a les seves corals federades, que s'agrupen per cantar juntes amb formats i repertoris diferents. Enguany l'espectacle triat és 'La Màquina del Temps' que s'interpretarà en quatre concerts, un a Girona, dos a Barcelona, i el d'aquest dissabte a Lleida. Les entrades tenen un preu de deu euros i estan a la venda a la taquilla i a la web de l'Auditori. L'espectacle té una durada aproximada d'una hora.


Comentaris

envia el comentari