Catalunya Diari

La Baldufa assaja el seu nou espectacle al Magical Media

Hi han pogut muntar la grada, que forma part de l’escenografia

Imatge de l'assaig
Imatge de l'assaig | LleidaDiari.cat

La Companyia de Comediants La Baldufa es troba en residència, aquesta setmana, al Magical Media per seguir amb el procés creatiu del seu nou espectacle 'Chapeau!', que serà estrenat els dies 2, 3 i 4 de gener de 2019, al Teatre de la Llotja de Lleida, i del qual ja es poden adquirir les entrades al web del teatre. 'Chapeau!' és un espectacle per a adults a partir de deu anys. Aquest espai ofereix a la companyia un espai d'assaig de grans dimensions per tal de poder assajar amb la grada que forma part de l'escenografia de l'espectacle, que incorpora la il·luminació de l'espectacle, i que la mateixa companyia ha creat i construït.

'Chapeau!' és una assemblea, un congrés, una diada nacional que tres individus preparen amb molta cura i il·lusió, des de fa temps. Tothom espera l'arribada del líder. L'himne, la bandera, els cartells, la decoració i el públic més prosèlit, tot està previst. En canvi, en aquesta ocasió, l'esperat líder no arriba. Algú haurà de substituir-lo. Algú ha de governar. Quin dels tres excèntrics personatges serà el pitjor candidat? Una història d'ambició, guerra i pau, corrupció, i molt d'amor. Una democràcia de pallassos, en què no tothom està preparat per a exercir el poder.

'Chapeau!' és una proposta plàstica on paper, fusta, plàstic, pintura i guix tenen un gran protagonisme. Els tres intèrprets modifiquen constantment l'espai amb el seu traç i les seves peripècies. Un espai escènic que s'acosta a l'espectador, perquè cal experimentar aquesta història des de dins, des de ben a prop, formant-ne part i sense desentendre-se'n. Una àgora on discutir tots els punts de vista, siguin d'adults o de criatures.

La Companyia de Comediants La Baldufa seguirà amb el seu procés creatiu en residències a Igualada, on farà també dos assajos oberts per a joves, i a Barakaldo, abans de la seva estrena a Lleida el 2, 3 i 4 de gener, en sessions a les 18.00 hores i a les 20.30 hores. Les entrades ja es troben a la venda al web del Teatre de la Llotja: https://www.teatredelallotja.cat/obra/chapeau-2/?fbclid=IwAR14Zx6ElQ9YVCWLGDOZkKQthyztHePtioFomZhVIEYY6WZ_h0CwxrZj5hE


Comentaris

envia el comentari