Catalunya Diari

El Ballet de Moscou torna a Lleida amb El Llac dels Cignes

Els ballarins reprenen l'activitat després d'un any dur de pandèmia

El Teatre de la Llotja de Lleida acollirà el pròxim 14 de novembre l'espectacle el Llac dels Cignes. Des de l'organització, expliquen que tots som conscients que aquesta situació no ha estat fàcil per a ningú i que cal lamentar moltes, moltes coses. Però, com ha estat per a aquests artistes passar de gires extenuants, milers de quilòmetres a la maleta i l'escalfor dels aplaudiments a estar tancats a casa o limitar-se a sortir a llocs pròxims i envoltats només dels seus?

El director de la prestigiosa companyia Timur Fayziev que aterrarà a la capital del Segrià, comenta que el ballet ha estat la millor solució per a suportar la situació. Cada ballarí ha tingut temps de pitjar el fre a l'estrès de les gires i revisar la seva tècnica, dedicar més temps encara, si cap, a cuidar cadascun dels seus músculs, aprofundir en els personatges i retrobar-se amb les raons que el van motivar a ballar.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En definitiva, preparar-se per a tornar a néixer com a artistes. Fayziev afegeix que han tingut trobades setmanals entre professors i ballarins a través d'internet, tant grupals com individuals, amb la finalitat de continuar millorant.

Imatge de l'espectacle el Llac dels Cignes
El Ballet de Moscou per fi torna a Lleida aquest novembre amb El Llac dels Cignes | LleidaDiari.cat

Reforçat els vincles que els uneixen com una gran família

S'han impartit les classes en línia, s'han posat sobre la taula dubtes i respostes que sempre eren
aquí, però que mai tenien temps de parlar-ne. I, sobretot, s'han reforçat els vincles que els uneixen com una gran família, recolzant-se entre ells en les hores més baixes, que tots han
tingut.

El Ballet de Moscou continua celebrant els seus més de 30 anys sobre els escenaris de tot el món, convidant-nos a gaudir d'una de les obres més emblemàtiques del repertori clàssic
de ballet: El Llac dels Cignes.

Llac dels Cignes

Després de tot, l'obra magistral de Txaikovski i del ballet clàssic arriba a Lleida. Una llegenda eterna que narra la història del Príncep Sigfrid enamorat de la bella princesa Odette, encisada aquesta per un malvat bruixot que la converteix en dona-cigne. La força de l'amor que senten els joves els alliberarà de tot malefici.


Comentaris

envia el comentari