Catalunya Diari

'Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol', dissabte a l’Escorxador

Dissabte, 15 de febrer, a les 18.00 hores, en el marc de la programació familiar de La Temporada Lleida

Imatge d'arxiu de l'obra Baobab
'Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol', dissabte al Teatre Municipal de l’Escorxador | Andreu Trias

El Teatre Municipal de l'Escorxador acollirà aquest dissabte 15 de febrer a les 18.00 hores de la tarda l'obra 'Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol', de la companyia La pera llimonera, en el marc de la programació de La Temporada Lleida.

Aquest espectacle familiar arriba a Lleida després de guanyar el premi del públic al Millor Espectacle de la Mostra d'Igualada 2019 i el Premi Xarxa Alcover pel tractament que s'ha fet de la temàtica de la guerra i la immigració.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un espectacle de teatre familiar

'Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol' és un espectacle de teatre familiar que explica la història de dos venedors que, refugiant-se d'una gran tempesta, han d'abandonar el seu arbre Baobab i han d'emprendre una nova aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

Una diversitat de bosses i sabates de diferents mides i colors són les que donen vida a les persones, que per sobreviure, estan a la recerca d'una nova llar. Aquesta obra és un homenatge a totes aquelles persones a qui la violència dels conflictes armats els ha obligat a deixar la seva terra. Les entrades (10 € la general i 6 € la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.

La pera llimonera

La pera llimonera compta amb quasi 25 anys de trajectòria, sempre treballant en obres de creació pròpia, amb la complicitat del vilanoví Toni Albà com a director dels seus projectes. Porten des del 1993 creant espectacles per sorprendre el públic, tant nens i nenes, joves com adults, per la gran qualitat creativa i estètica. Les seves creacions teatrals neixen de la realitat i es recreen des de la consciència, la diversitat i l'humor.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari