Catalunya Diari

Els Beatles i els instruments de vent, protagonistes del cicle de concerts familiars de l’Orfeó

L’Auditori Enric Granados acollirà dos concerts durant les pròximes setmanes

Imatge d'un music de l'OJC
Els Beatles i els instruments de vent, protagonistes del cicle de concerts familiars de l’Orfeó a l’Auditori Enric Granados | LleidaDiari.cat

L'Auditori Enric Granados acollirà dos concerts: Xics'n'Roll Band presenta The Beatles, un concert tribut que, amb el seu format innovador, petits i grans tindran l'oportunitat de conèixer i redescobrir 'The Beatles'. L'espectacle tindrà lloc el dissabte 6 de març a les 18.30h a l'Auditori Enric Granados, i està especialment adreçat a infants majors de 3 anys; i 'Una ventolera d'instruments... de vent!', un concert didàctic on el públic descobrirà més de 15 instruments del grup de vent.

L'espectacle tindrà lloc el dissabte 10 d'abril a les 18.30h a l'Auditori Enric Granados, i està especialment adreçat a infants de 2 a 8 anys.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Cicle de Concerts familiars a l'Auditori Municipal Enric Granados

El cicle de Concerts familiars que la Fundació Orfeó Lleidatà organitza a l'Auditori Municipal Enric Granados inclou 2 espectacles de gran format destinat a nens i nenes a partir de 2 anys.

XICS'N'ROLL BAND presenta THE BEATLES - Dissabte, 6 de març - 18:30 h

La Casa de la Música de Lleida continua amb el 'Xics'n'Roll', un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, i que permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.

Amb el seu format innovador, petits i grans tindran l'oportunitat de conèixer i redescobrir 'The Beatles', la mítica banda de Liverpool, on es podran escoltar 'Yellow Submarine', 'Here Comes The Sun', 'Come Together', 'Hey Jude' i molts altres temes. Aquesta és una aposta innovadora que s'ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d'interessos entre pares i fills. Els concerts compten amb la presència d'una persona que presenta el show al mateix temps que explica la història de cadascun dels artistes i bandes.

Xics'n'Roll Band

PAU FONT – Bateria

POL CATURLA – Guitarres i veus

IGNASI CAMA – Guitarres i veus

MARC MAS – Baix

LARA VILLODRES – Veu, conducció i animació

Edat recomanada: a partir de 3 anys

'UNA VENTOLERA D'INSTRUMENTS... DE VENT!' - Dissabte, 10 d'abril - 18:30 h

Ventolera és un concert didàctic que té per objectiu principal tractar el tema dels instruments del grup de vent. Durant els cinquanta minuts que dura el concert, el públic veurà i escoltarà més de 15 instruments del grup de vent ( tuba, saxos, clarinets, trompetes, acordió, flautes...) Els tres músics oferiran diferents moments musicals en format de trio de flautes, trio d´instruments de llengüeta, trio clàssic amb clarinet, bombardí i saxo alt....

La dinàmica del concert amb barreja de petits jocs, un conte i alguna altra sorpresa fa que sigui adient per nens i nenes de 2 a 8 anys. Entre les restes de la majoria de civilitzacions antigues s'han trobat diferents instruments de vent. Alguns pràcticament sense cap elaboració per part de l'home, com la petxina marina, i d'altres fets amb materials fàcils d'obtenir pels homes primitius com les flautes fabricades amb ossos o amb trossos de canya, etc. Tots aquests instruments es van desenvolupar en la majoria de cultures del nostre planeta.

Cia. La Botzina

Enric Sans: clarinet, clarinet baix, requint, flauta travessera, tub de fregona i melòdica.

Francesc Vidal: saxo alt, saxo tenor, harmònica, flauta dolça, tub de plàstic i acordió.

Toni Cuesta: tuba, trombó, bombardí, trompeta, trompeta de butxaca, trompeta natural, flauta dolça, ocarina i harmònic.

Música original de: Francesc Vidal, Enric Sans, Toni Cuesta, JS Bach i Charlie Parker.

Guió original i producció: La Botzina

Edat recomanada: a partir de 2 anys

Aquests concerts s'inclouen dins de la programació de La Temporada Lleida, programació estables d'arts escèniques i música. Les entrades es poden comprar online al web www.latemporadalleida.cat , www.orfeolleidata.cat i al lloc web de l'Auditori www.auditorienricgranados.cat. També es poden comprar presencialment a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.


Comentaris

envia el comentari