Catalunya Diari

Els Beatles, protagonistes de l’inici dels concerts familiars de l'Orfeó a Lleida

És un concert tribut que, amb el seu format innovador, petits i grans tindran l’oportunitat de conèixer i redescobrir la banda

Imatge d'un music de l'OJC
Els Beatles, protagonistes el pròxim 6 de març, de l’inici del cicle de concerts familiars de l’Orfeó a l’Auditori Enric Granados | LleidaDiari.cat

L'Auditori Enric Granados acollirà dos concerts: Xics'n'Roll Band presenta The Beatles, un concert tribut que, amb el seu format innovador, petits i grans tindran l'oportunitat de conèixer i redescobrir 'The Beatles'.

L'espectacle tindrà lloc el dissabte 6 de març a les 18.30h a l'Auditori Enric Granados, i està especialment adreçat a infants majors de 3 anys; i 'Una ventolera d'instruments... de vent!', un concert didàctic on el públic descobrirà més de 15 instruments del grup de vent. L'espectacle tindrà lloc el dissabte 10 d'abril a les 18.30h a l'Auditori Enric Granados, i està especialment adreçat a infants de 2 a 8 anys.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar

La Casa de la Música de Lleida continua amb el 'Xics'n'Roll', un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, i que permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.

Amb el seu format innovador, petits i grans tindran l'oportunitat de conèixer i redescobrir 'The Beatles', la mítica banda de Liverpool, on es podran escoltar 'Yellow Submarine', 'Here Comes The Sun', 'Come Together', 'Hey Jude' i molts altres temes. Aquesta és una aposta innovadora que s'ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d'interessos entre pares i fills. Els concerts compten amb la presència d'una persona que presenta el show al mateix temps que explica la història de cadascun dels artistes i bandes.

Xics'n'Roll Band

PAU FONT – Bateria

POL CATURLA – Guitarres i veus

IGNASI CAMA – Guitarres i veus

MARC MAS – Baix

LARA VILLODRES – Veu, conducció i animació

Edat recomanada: a partir de 3 anys

La programació de La Temporada Lleida

Aquests concerts s'inclouen dins de la programació de La Temporada Lleida, programació estables d'arts escèniques i música. Les entrades es poden comprar online al web www.latemporadalleida.catwww.orfeolleidata.cat i al lloc web de l'Auditori www.auditorienricgranados.cat. També es poden comprar presencialment a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.

  • Preu entrada anticipada: 6€
  • Preu entrada a taquilles el dia del concert: 8€
  • L'horari de la taquilla de l'Auditori és el següent:
  • Matí: Dimarts i dijous de 10 a 12 h
  • Tarda: de dimarts a divendres de 17 a 20 h
  • El dia del concert la taquilla obrirà una hora abans.

Comentaris

envia el comentari