Catalunya Diari

La Biblioteca Pública de Lleida acull tallers en el marc del Festival El Més Petit de Tots

El Teatre Municipal de l'Escorxador acolliràTumble in the jungle i Tattarяattat! dins del certamen els dies 9 i 24 de novembre, respectivament

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La Biblioteca Pública de Lleida acollirà dos tallers, 'Aprèn una cançó en llengua de signes' i 'Blink Flash Lab', en el marc del Festival El Més Petit de Tots que se celebraran el divendres abans de les funcions que hi ha programades al Teatre Municipal de l'Escorxador dins del certamen.

Així, divendres, 8 de novembre, a les 17.30 i 18.30 hores, es realitzarà el taller 'Aprèn una cançó en llengua de signes' recomanat per a infants de 4 a 5 anys i amb una durada de 45 minuts. Divendres, 22 de novembre, també a les 17.30 i 18.30 hores, es farà el taller 'Blink Flash Lab', recomanat per a infants de 0 a 3 anys i amb una durada de 25 min.

Cal destacar que els tallers són gratuïts però que cal inscripció prèvia al web de la Biblioteca Pública de Lleida.

8 anys del Festival El Més Petit de Tots a Lleida

Tumble in the jungle i Tattarяattat! arriben al Teatre Municipal de l'Escorxador en el marc del certamen, que enguany celebra 15 anys i 8 que es fa Lleida. Dissabte, 9 de novembre, a les 16.30 i 18.00 hores, arriba Tumble in the Jungle (Voltant per la jungla) és el nou espectacle de l'artista noruega Inger Cecilie Bertrán de Lis. Un espectacle de dansa pensat per a nens amb deficiència auditiva, però que alhora busca tenir un efecte unificador per a tothom.

A aquesta edat les fronteres no són encara definides però ens trobem en un espai comú de fraternitat i humor compartit. A Tumble in the jungle (Voltant per la jungla) dos ballarins i un músic sord ens conviden a seguir el seu camí a través de la jungla, creant situacions humorístiques i poesia de l'absurd. L'edat recomanada és de 2 a 5 anys. Compta amb el suport de: the Arts Council Norway, the Audio and Visual Fund, Extrastiftelsen i Notam. D'aquest espectacle, a més, s'oferirà una funció escolar divendres, 8 de novembre, a les 10 del matí.

Diumenge, el torn per a Tattarяattat!

Diumenge, 24 de novembre, a les 12.00 i 17.00 hores, serà el torn per a Tattarяattat!, una proposta de teatre de l'objecte, molt visual, que ens sorprèn amb una posada en escena neta i agosarada per als més petits. Un treball expressiu i en moviment que classifica i organitza els objectes, però també balla, canta i somia.

Un descobriment festiu de la diferència i la semblança que interpel·larà tant els més petits com els més grans que els acompanyin. Un espectacle del col·lectiu flamenc Frieda, que ens presenta la seva última i nova producció. L'edat recomanada és de 3 a 5 anys. El preu dels espectacles és de 6€ cadascun i cal destacar que l'aforament és molt limitat. Les entrades es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a l'oficina de Turisme de Lleida i a les taquilles del Teatre Municipal de l'Escorxador, del Teatre de la Llotja i de l'Auditori Municipal Enric Granados.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari