Catalunya Diari

Arriba a la biblioteca pública de Lleida l'exposició 'Quan parles fas màgia'

El dia 8 de setembre a les 19h està previst un acte de presentació que comptarà amb el Sr. Postu

La biblioteca pública de Lleida acull fins al 30 de setembre de 2021 l'exposició 'Quan parles fas màgia. Voluntariat per la llengua'.

La mostra forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia. 'Quan parles fas màgia' focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Una selecció de documents per endur-se en préstec

Juntament amb l'exposició hi haurà una selecció de documents per endur-se en préstec, i durant el període expositiu es podrà participar en un concurs a través d'un qüestionari en línia i entrar en un sorteig per guanyar un premi.

L'exposició ha estat produïda per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i arriba a la biblioteca de la mà del Centre de Normalització Lingüística de Lleida. El dia 8 de setembre a les 19h està previst un acte de presentació que comptarà amb el Sr. Postu, administrador de Postureig Lleida que coneixerà la seva nova parella lingüística en directe.


Comentaris

envia el comentari