Catalunya Diari

Bluescape Room Lleida crea una activitat per a entretenir a les famílies confinades

Les persones que vulguin jugar hauran de connectar-se a les 18.00 hores de la tarda a través del seu perfil d'Instagram

Les iniciatives per a fer més suportable el confinament no fan més que aparèixer a través de les xarxes socials. I Lleida, no podia ser menys.

En aquest sentit, els dos joves emprenedors lleidatans que hi ha darrere de la sala Bluescape Room Lleida, també han volgut sumar esforços i oferir una activitat diferent i divertida perquè les famílies amb nens passin una bona estona a casa. Així doncs, a les 18.00 hores d'aquest dimarts tots aquells que vulguin gaudir d'un joc divertit i didàctic només han de connectar-se a Instagram i buscar el perfil de Bluescaperoom.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'objectiu de l'activitat és totalment didàctic i lúdic

Des d'allà mateix, els participants podran anar comentant el vídeo amb les solucions dels enigmes que es vagin plantejant perquè el personatge que surti en el vídeo pugui dur a terme les accions. Segons han explicat a LleidaDiari.cat, l'objectiu d'aquesta iniciativa és totalment didàctic i lúdic i, a més a més, els enigmes tractaran sobre els hàbits de prevenció del coronavirus.

Cal destacar que els participants podran ser de qualsevol edat, ja que alguns dels enigmes necessitaran l'enginy i ajuda dels adults. No us ho penseu dues vegades i si vosaltres també voleu convertir la vostra casa en un laboratori en cerca de la vacuna que ajudi a vèncer el virus, només heu de connectar-vos, seguir les seves instruccions i gaudir.

La sort de tenir iniciatives solidàries com aquesta

No hi ha dubte que el coronavirus és una terrible pandèmia que ha paralitzat el país i que tindrà greus conseqüències més enllà de la salut de les persones. Ara bé, parar i nodrir-se de la solidaritat d'iniciatives com aquesta, serà un dels grans aprenentatges que aprendrem d'aquesta nova aventura que ens toca viure com a societat. Preparats per a descobrir la vacuna? Som-hi!

  


Comentaris

envia el comentari