Catalunya Diari

El pròxim dilluns 'Els Lobos' faran història

Antena 3 ha llençat una promoció on anuncien que el dilluns vinent, hi haurà una programació especial de 'Boom'

Juanra Bonet a '¡Boom!'
Juanra Bonet donarà el premi més gran de la història | Antena 3

Antena 3 acaba de confirmar el dia en què 'Els Lobos' s'emportaran el pot de 'Boom'. El premi ja ascendeix als 4 milions d'euros i el que porten acumulat és de 2,5, per la qual cosa seran més de 6,5 milions d'euros el que es portin a casa els quatre concursants.

'Els lobos' han fet història

Després de més de dos anys en el concurs, l'equip format per Erundino, Valentín, Manu i Alberto s'embutxacarà un premi total que superarà els sis milions d'euros. La cadena es bolcarà així amb el seu concurs estrella oferint un doble lliurament: una en el seu horari habitual i una altra en prime time.

'Los Lobos' compleixen dos anys a '¡Boom!'
'Los Lobos' fan '¡Boom!' | TWITTER

 

Doble programació de 'Boom'

El programa s'emetrà el dilluns 8 de juliol a les 22.45, en un dia que tot sembla indicar que per fi 'Els Lobos' guanyaran el pot més gran de la història. Tot i que Antena 3 no ha oficialitzat que això succeeixi, ho ha deixat molt clar en la promoció del programa, on una veu en off confirmava l'edició especial de la nit, dient: "El pot més gran la història està en Boom! Fins a on arribarà? Amb un pot en joc de més de 4 milions d'euros. Què passarà..."

  

  

El programa presentat pel català Juanra Bonet està fent pura estratègia per captar als espectadors, que estan impacients per veure quan aquests concursants s'emportaran el premi. Des del moment en què es va filtrar que 'Els Lobos' anaven a guanyar el pot de 'Boom' aquest estiu, els espectadors no veuen el moment que això succeeixi.

'Los Lobos' només va gravar el programa d'homenatge
'Los Lobos' guanyaran el 'superpot' | Antena 3

 

Líders d'audiència

'Boom!' es troba en el seu millor moment d'audiència. El programa presentat pel català tanca amb la temporada més vista de la seva història. A més, aconsegueix la primera plaça i es converteix en el concurs més vist de la televisió amb un 17,2% de quota i 2.206.000 espectadors de mitjana.

Juanra Bonet és el presentador
Juanra Bonet és el presentador del programa líder d'audiència | Antena 3

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari