Catalunya Diari

142 botigues de Lleida exhibeixen als aparadors els uniformes de 71 colles de l'Aplec del Caragol

La Fecoll i la Fecom posen en marxa un concurs que invita a identificar a quin colla pertany cadascun

Un total de 142 botigues de Lleida exhibeixen des d'aquest dilluns als seus aparadors els uniformes de 71 colles de l'Aplec del Caragol. La iniciativa forma part de la campanya de dinamització 'L'Aplec als aparadors' de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol (Fecoll) i la Federació de Comerç de Lleida (Fecom).

A la vegada, ambdues entitats també han posat en marxa el concurs 'Passaport comerç de Lleida', un joc de descoberta que s'emmarca dins aquesta promoció. Consisteix a omplir un passaport esbrinant de quina colla és l'uniforme que s'exposa en cadascun dels establiments de la Fecom que s'han adherit a la campanya.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La campanya 'L'Aplec als aparadors' és una iniciativa omplirà durant el mes de maig els aparadors de comerços de Lleida amb els colors de la festa gastronòmica. Penons, uniformes, mocadors, barrets i altres elements identificadors de les colles ocupen des d'aquest dilluns espais d'exposició de botigues lleidatanes per reivindicar i reviure la festa, que aquest maig tampoc es podrà celebrar per la pandèmia.

El president de la Fecoll, Ferran Perdrix, amb la presidenta de la Fecom, Maria Rosa Eritja, en l'aparador d'un comerç de Lleida
142 botigues de Lleida exhibeixen als aparadors els uniformes de 71 colles de l'Aplec del Caragol | LleidaDiari.cat

Un joc participatiu que invita els participants a descobrir a quina colla pertany l'uniforme

A més, s'ha posat en marxa un joc participatiu que invita els participants a descobrir a quina colla pertany l'uniforme que s'exposa en cadascun dels establiments, omplint un passaport. S'hi podrà jugar fins a l'1 de juny, a partir de quan es farà un sorteig entre els participants amb més encerts dels regals cedits per diferents empreses d'alimentació lleidatanes i pel restaurant Racó del Caragol-Espai Fecoll.

El passaport es podrà presentar a la seu de la Fecoll, a la botigueta de l'Aplec que estarà situada davant de la Catedral Nova entre el 21 i el 23 de maig o per correu electrònic. En total són 71 les colles que han cedit els seus uniformes per fer possible aquest concurs i que l'esperit de l'Aplec sigui present als diferents barris de Lleida. Pel que fa als establiments, un total de 142 aparadors que exposaran 126 uniformes.


Comentaris

envia el comentari