Catalunya Diari

Busquen 40 figurants per l’òpera 'Goyescas'

Busquen 40 figurants per l’òpera 'Goyescas'| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Orquestra Julià Carbonell, conjuntament amb l’Ajuntament de Lleida, ha obert la convocatòria pel càsting de figurants per participar en els assajos i l’estrena de l’òpera 'Goyescas', que s’ha de representar al Teatre de La Llotja el pròxim 7 de maig.

Els organitzadors necessiten 40 intèrprets, d’entre 20 i 40 anys, preferentment estudiants i/o amateurs de teatre i dansa, per la qual cosa hauran d’omplir un formulari que trobaran al web de l’Orquestra Simfònica de les Terres de Lleida fins al divendres 20 de gener de 2017. La selecció es realitzarà el dimarts 24 de gener de 2017, a la sala 1 del Teatre Municipal de l’Escorxador.
 
El calendari d’assajos és de vuit sessions, quatre, del 24 al 28 d’abril, de 16.00 a 20.00 hores, i altres quatre, del 2 al 7 de maig, en el mateix horari. Cal assenyalar que la participació com a figurant comptarà amb una compensació econòmica.
 
L’opera 'Goyescas' comptarà amb la direcció artística de Llorenç Corbella i Montse Colomé. Aquesta també s’encarregarà de la coreografia, conjuntament amb Pol Jiménez. La direcció musical anirà a càrrec d’Alfons Reverté, que dirigirà l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, que comptarà amb la participació dels cantants Carmen Solís, Marta Infante, Albert Montserrat i Àngel Òdena, així com el Cor Anton Bruckner.


Comentaris

envia el comentari