Catalunya Diari

"la Caixa" impulsa a Lleida un projecte d'art urbà per a gent gran

L'Obra Social "la Caixa" ha destinat més de 400.000 euros a 19 nous projectes d'arreu de l'Estat

L'Obra Social "la Caixa" ha destinat més de 400.000 euros a 19 nous projectes d'arreu de l'Estat seleccionats en la convocatòria que el programa Art for Change "la Caixa" obre de forma anual.

Aquesta convocatòria ofereix ajudes a projectes d'entitats culturals i d'artistes que promocionin activitats artístiques com a recursos de desenvolupament personal i inclusió social, per tal de fomentar el paper actiu dels col·lectius que hi participen i dels professionals del món de la cultura.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Liderat per l'artista d'art urbà audiovisual, Albert Portony

Un dels projectes és de Lleida, liderat per l'artista d'art urbà audiovisual, Albert Portony, al qual "la Caixa" ha destinat un total de 21.000 euros. El president de la Fundació Bancària "la Caixa", Isidre Fainé, destaca: «La cultura i l'art és una forma de comprometre'ns amb el món i la societat. Des de l'any 2007, el programa Art for Change "la Caixa" ha estat i seguirà essent una via de comprensió i expressió de la realitat, que propicia espais per a la reflexió, el diàleg, la convivència i la transformació».

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari