Catalunya Diari

CaixaForum Lleida acull el cicle de concerts de proximitat 'Audicions Íntimes'

El periodista, musicòleg i crític musical Xavier Chavarria presentarà i guiarà les sessions

"la Caixa" engega un nou cicle de concerts a CaixaForum Lleida per entendre la música des d'una nova perspectiva propera i innovadora que trenca amb el format tradicional de concerts. Es tracta del cicle Audicions íntimes, que proposa als oients una experiència que va més enllà dels concerts, on els intèrprets comparteixen la seva vivència personal, les intimitats de les seves interpretacions i els secrets de les obres que toquen.

La proposta busca crear un diàleg proper amb el públic per parlar de les emocions que desperta la música. Una iniciativa dirigida, especialment, als amants de la música que busquen nous espais de trobada. El cicle engegarà el 28 de gener amb un músic actual, convertit en tot un referent: Marco Mezquida, en un concert que permetrà conèixer l'obra de l'artista amb més profunditat. 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Diferents actuacions

El 4 de febrer les quatre violoncel·listes que formen Les Mademoicelli oferiran un repertori amb obres del mestre argentí Astor Piazzola. Per acabar, el 18 de febrer els músics de Le Pink Tzigane compartiran amb el públic les seves vivències i melodies d'orígens tan diversos i que caracteritzen al grup.

El cicle Audicions Íntimes és una nova manera d'acostar els artistes a l'espectador, reafirmant així el compromís de CaixaForum Lleida per la divulgació musical i per entendre l'univers musical dels artistes. En la programació del cicle es podrà conèixer un seguit de propostes musicals de diferents estils que permetrà al públic endinsar-se en cadascun d'ells per obtenir una visió més privilegiada i propera de la música. Una ocasió imprescindible per aquells amants de la música que vulguin conèixer millor el vessant més personal dels artistes i la música que interpreten.

Un presentador de luxe

Les sessions estaran presentades pel periodista, musicòleg i crític musical Xavier Chavarria, que compta amb una llarga experiència com a realitzador, locutor i guionista de l'emissora Catalunya Música (CCMA), on fa programes d'entrevistes i crítica musical d'actualitat.

A més, Chavarria també imparteix classes i tallers de divulgació musical i és membre del jurat en diversos concursos musicals del país. Un presentador de luxe per introduir les sessions dels artistes d'aquest nou cicle que es presenta com una cita ineludible per als melòmans de la música més eclèctica.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari