Catalunya Diari

CaixaForum Lleida acull el concert 'El Saltasomnis'

CaixaForum Lleida acull el concert 'El Saltasomnis'| Redacció - Fotografia: CaixaForum Lleida

 L'obra compta amb la interpretació de Margalida Seguí, a la flauta travessera; Sara Balasch, al violí;  Soledad Vicente, a la viola; Anna Berruezo, al violoncel; amb la direcció musical de Jordi López i la direcció escènica de Daniel Coma. L'espectacle parteix de la idea original concebuda per la Fundació del Conservatori del Liceu. 
 
Adreçat als més menuts de família, 'El saltasomnis' convida a seguir als músics en un suggeridor viatge per l’obra d’autors d’èpoques i estils diversos a través de quatre instruments: la flauta, el violí, la viola i el violoncel. Un per un, els instruments s’hi van afegint per formar agrupacions cada vegada més complexes, les quals requereixen que tots dialoguin entre ells amb la màxima fluïdesa possible. Un dels millors exemples serà la interpretació del 'Quartet per a flauta i cordes en do major de Mozart', durant la interpretació del qual culminarà aquest procés progressiu d’entesa harmònica entre tots els instruments, per tal d’assolir l’objectiu de treballar plegats per omplir de música els somnis dels infants.
 
Organitzats pel Departament de Música de l’Obra Social 'la Caixa', els concerts familiars tenen per objectiu apropar els nens i nenes al món de la música des d’una perspectiva lúdica i didàctica, mitjançant unes produccions de gran qualitat i especialment dissenyades per fer gaudir el públic  familiar amb uns espectacles plens de música, sorpreses i diversió.
 
El preu de l'activitat serà de 6 euros. Descomptes a consultar a taquilla.


Comentaris

envia el comentari