Catalunya Diari

CaixaForum Lleida obre una nova edició del cicle Matinals de Cinema

Es farà un recorregut pels corrents, estils, relats, directors i autors més destacats i/o emergents de cada indret

Produccions provinents de diversos països estaran presents en la nova edició del cicle Matinals de cinema, l'aposta de CaixaForum Lleida pel cinema independent i d'autor, dels dimecres 15, 22 i 29 de gener i 5, 12, 19 i 26 de febrer, a les 10.30 hores.

A través d'una acurada selecció dels films més ben valorats de l'escena alternativa actual, CaixaForum Lleida fa un recorregut pels corrents, estils, relats, directors i autors més destacats i/o emergents de cada indret. A més, amb l'objectiu d'acostar-nos amb més profunditat a cadascuna de les seves realitats (o ficcions) i analitzar el film en el seu context, el pedagog i crític de cinema Marcel·lí Borrell comentarà cadascuna de les projeccions i resoldrà tots els dubtes que el públic de CaixaForum Lleida pugui plantejar.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Títols que integren el cicle

Tots els dimecres a partir de dimecres 15 de gener a les 10.30 hores, CaixaForum Lleida brinda l'oportunitat de conèixer algunes de les històries més sorprenents i originals del panorama cinematogràfic actual. Títols que integren el cicle:

  

  

'Cuando el destino nos alcance'

Dimecres 15 de gener, a les 10.30 hores. Faula futurista ambientada a Nova York l'any 2022, on els seus habitants viuen en unes condicions tan deplorables que escasseja el menjar, i es crea un aliment sintètic.

'Hotel Salvación'

Dimecres 22 de gener, a les 10.30 hores. Un ancià creu que se sent preparat per abandonar la vida i demana al seu atrafegat fill que l'acompanyi a la ciutat sagrada de Varanasi.

'The Rider'

Dimecres 29 de gener, a les 10.30 hores. En Brady, tota una estrella dels concursos de rodeo i un entrenador de cavalls amb molt de talent, pateix un greu accident que l'incapacita per tornar a muntar.

'Mary Shelley'

Dimecres 5 de febrer, a les 10.30 hores. Mary Shelley viatja juntament amb la seva parella a Ginebra, convidats per Lord Byron, on viurà una experiència transformadora que la impulsarà a escriure la seva obra mestra Frankenstein.

'La número uno'

Dimecres 12 de febrer, a les 10.30 hores. L'Emmanuelle haurà de superar els obstacles que presenten les esferes dominades encara per homes en ser candidata a dirigir una empresa important que cotitza a la borsa.

'El despertar de las hormigas'

Dimecres 19 de febrer, a les 10.30 hores. En un petit poble de Costa Rica, la Isabel s'haurà d'enfrontar amb la pressió del seu marit, que li proposa tenir un tercer fill sense que ella senti el mateix.

'La caída del imperio americano'

Dimecres 26 de febrer, a les 10.30 hores. En Pierre-Paul viu a Mont-real i un dia es troba, mentre treballa com a repartidor de paquets, dues bosses plenes de diners després d'un robatori fallit.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari