Catalunya Diari

CaixaForum Lleida estrena dimecres una nova edició de Matinals de cinema

CaixaForum Lleida estrena dimecres una nova edició de Matinals de cinema| Redacció - Fotografia: CaixaForum Lleida

 

La producció 'Mi vida a los sesenta' encetarà aquest proper dimecres, dia 18 de gener, a les 10.30 hores, l’edició d’aquest primer semestre de l’any del cicle Matinals de cinema. Les sessions prosseguiran els dimecres 25 de gener i 1, 8, 15 i 22 de febrer i 1 de març.


A través d’una acurada selecció dels films més ben valorats de l’escena alternativa actual, CaixaForum Lleida fa un recorregut pels corrents, estils, relats, directors i autors més destacats i/o emergents de cada indret.


 


A més, amb l’objectiu d’acostar-se amb més profunditat a cadascuna de les seves realitats (o ficcions) i analitzar el film en el seu context, el pedagog i crític de cinema Marcel·lí Borrell comentarà cadascuna de les projeccions i resoldrà tots els dubtes que el públic de CaixaForum Lleida pugui plantejar.


 


Tots els dimecres a partir de dimecres 18 de gener CaixaForum Lleida brinda l’oportunitat  de conèixer algunes de les històries més sorprenents i originals del panorama cinematogràfic actual.


 


Dimecres 18 de gener | 10.30 hores


'Mi vida a los sesenta'


Directora: Sigrid Hoerner. Guió: Jane Ainscough. Fotografia: Matthias Fleischer. Disseny de producció: Thorsten Sabel. Música: Max Knoth Muntatge: Mona Bräuer. Nacionalitat: Alemanya. Any: 2014. Durada: 98 minuts. Intèrprets: Iris Berben (Luise Jansen), Edgar Selge (Frans Winther), Björn von der Wellen (Max Winther), Götz Schubert (professor Bernhard Minsk), Carmen-Maja Antoni (Doris Jansen), Jördis Richter (Romy von Cramm), Christoph Franken (Jon Schmidt).


 


Berlín, avui. Luise Jansen, biòloga molecular de prestigi, es jubila als 60 anys per diferències amb el director. Consagrada tota la vida a la feina, tota la seva família es redueix a la mare. La Luise decideix tenir un fill, i com que va congelar òvuls als 30 anys, només necessita un donant d’esperma. Mentrestant, Frans Winther, un galerista d’art ja madur, la ronda...   


 


Altres projeccions del cicle


Dimecres, 25 de gener | 10.30 hores


'Sufragistas'


Sarah Gavron, 2015, Regne Unit, 106 min


 


- Dimecres, 1 de febrer | 10.30 hores


'Un doctor en la campñina'


Thomas Lilty, 2016, França, 102 min


 


- Dimecres, 8 de febrer | 10.30 hores


'Regreso a casa'


Zhang Yimou, 2014, Xina, 109 min


 


- Dimecres, 15 de febrer | 10.30 hores


'Mi perfecta hermana'


Sanna Lenken, 2015, Suècia, 105 min


 


- Dimecres, 22 de febrer | 10.30 hores


'Corazón gigante'


Dagur Kári, 2015, Islàndia, 94 min


 


- Dimecres, 1 de març | 10.30 hores


'Nuestra hermana pequeña'


Hirozaku Koreeda, 2015, Japó, 128 min


 


El preu de l'activitat és de 4 euros, amb un 50% de descompte per a clients de 'CaixaBank'. Comentaris

envia el comentari