Catalunya Diari

CaixaForum Lleida estrena la programació familiar

CaixaForum Lleida estrena la programació familiar| Redacció - Fotografia: CaixaForum Lleida

CaixaForum Lleida estrena la programació per al públic familiar de la temporada amb els espectacles 'Faules de la Fontaine', els dissabtes 15 i 22 d’octubre, a les 18.00 hores, i la projecció 'Les increïbles aventures de WallaceandGromit', el diumenge 16 d’octubre a les 12.00 hores.

La formació reduïda de la prestigiosa orquestra de Cadaqués integrada per QuiaoZhang, flauta/piccolo; Carles Pertegaz, clarinet; Bernardo Verde, fagot; Luis González, trompeta; Pau Montaner, percussió; Eduard Raventós, violoncel i Abiagail Herrero, contrabaix; sota la direcció de Francesc Llongueres, i la narració de Laura Aubert i Núria Cuyàsseran són els encarregats de portar a l’escenari de CaixaForum Lleida un espectacle ple de música, màgia i emoció, que comptarà amb les imatges animades de l’il•lustrador Pere Puig.

L’espectacle 'Faules de la Fontaine' està basat en les faules: 'La Cigala i la Formiga', 'El Corb i el Renard', 'El Llop i l’Anyell'; 'La Gossa i la seva Companya'; 'El Renard i la Cigonya', seleccionades pel compositor Xavier Benguerel, i traduïdes al català pel seu pare, el qual inspirat per aquests textos, va elaborar una música íntimament lligada al sentit de les paraules, que fa més entenedor cada missatge. El resultat és aquest espectacle multidisciplinari i genuí que, a la manera d’un joc lúdic i suggeridor, combina músiques, paraules, imatges, idees i sensacions per oferir-nos una nova forma d’acostar-nos a les faules de La Fontaine.

Diumenge 16 d’octubre, a les 12.00 hores, la gran pantalla de cinema de CaixaForum Lleida projectarà el film 'Les increïbles aventures de WallaceandGromit'. Dirigida l’any 2001 per director Nick Park, 'Les increïbles aventures de WallaceandGromit' constitueix una cita per a totes les famílies amants del cinema d’animació. Un recopilatori de tres curts, que presenta les aventures de l’excèntric inventor Wallace i el seu gos fidel, qui han enamorat a la crítica i als espectadors de tot el món.

'Faules de la Fontaine' i 'Les increïbles aventures de WallaceandGromit' estrenen el programa familiar d’aquest primer quadrimestre de l’any de CaixaForum Lleida: espectacles familiars, visites per al públic familiar a l’exposició 'Mediterrani. El nostre mar, com mai l’has vist', tallers d’arts plàstiques i contes integren l’oferta adreçada als més menuts de la família, per a què acompanyats d’un adult puguin gaudir d’un cap de setmana diferent.

El preu del concert és de 6 euros, amb un 50% de descompte per a clients de 'CaixaBank'. El preu de la projecció és de 4 euros, amb un 50% de descompte clients 'CaixaBank'.


Comentaris

envia el comentari