Catalunya Diari

CaixaForum Lleida estrena la programació pels infants que participen en casals i esplais d’estiu

Una variada oferta lúdico educativa formada per tallers d’arts plàstiques, música i ciència

CaixaForum Lleida ha programat del 28 de juny fins al 23 de juliol, de dilluns a divendres, per a grups de nens i nenes que participen en casals i esplais d'estiu, en horari de matí, des dels 4 anys en endavant, una variada oferta lúdico educativa formada per tallers d'arts plàstiques, música i ciència, així com visites guiades a l'exposició Apollo 11.

L'arribada de l'home a la lluna adaptades als diversos nivells.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

TALLER D'ARTS PLÀSTIQUES: TÒTEMS URBANS

Del dilluns 28 de juny al divendres 2 de juliol, a les 10 h
Activitat recomanada per grups de nens i nenes entre 4 a 7 anys.
En moltes cultures tribals hi ha uns objectes de culte molt peculiars: es tracta d'unes grans escultures en vertical en què es disposen, un sobre l'altre, els ídols i els símbols que representen i protegeixen la tribu. Són els tòtems.

En aquest taller provarem d'imaginar-nos com podrien ser els tòtems per a una cultura urbana en què les senyes de la tribu són substituïdes pels símbols de la vida moderna a les ciutats.

TALLER DE CIÈNCIA: CAIXES DE LLUM

Del dilluns 5 al 9 de juliol, a les 10 h
Activitat recomanada per a grups de nens i nenes de 4 a 12 anys
Les caixes de llum són una activitat tinkering que conviden a descobrir els secrets de la llum, les ombres i el moviment fent servir diversos materials.

Explorant les propietats reflectores i difusores de diferents materials, els colors i les ombres que es generen, i amb l'ús d'objectes, motors i circuits elèctrics senzills, crearem històries amb llum cinètica i teatres d'ombres en una gran instal·lació final col·laborativa.

VEUS I RITMES DE L'ORIENT

Del dilluns 12 al divendres 16 de juliol, a les 10 h
Activitat recomanada per a grups de nens i nenes de 6 a 12 anys.
Coneixerem músiques pròpies de la cultura oriental, explorarem la percussió corporal i, al mateix temps, conceptes com ara la rítmica, la coordinació, la lateralitat, l'atenció o la capacitat de treball en grup.

En aquest taller, muntarem un petit repertori de música oriental en el qual combinarem moviments, cançons a veus i percussió corporal.

Imatge d'una de les activitats que es pot dur a terme al Caixa Forum Lleida
CaixaForum Lleida estrena la programació adreçada als nens i nenes que participen en casals i esplais d’estiu | LleidaDiari.cat

TALLER DE CIÈNCIA: PLASTIFORMES LLUMINOSES

Del dilluns 19 al divendres 23 de juliol, a les 10 h
Activitat recomanada per a grups de nens i nenes de 4 a 7 anys.
En aquest taller, els nens i les nenes podran deixar volar la imaginació i posar a prova la destresa a l'hora de construir objectes conjugant diferents formes geomètriques.

Fent servir leds i piles, juntament amb la plastilina conductora d'electricitat que fabricaran, podran dissenyar els seus propis invents lluminosos sense necessitat de cables, i descobriran, alhora, els principis bàsics dels circuits elèctrics de manera senzilla i divertida.

VISITA COMENTADA A L'EXPOSICIÓ APOLLO 11. L'ARRIBADA DE L'HOME A LA LLUNA

Del dilluns 28 de juny al divendres 23 de juliol, horari a convenir
Activitat recomanada per a grups de nens i nenes a partir de 8 anys
En aquesta visita, ens submergirem en l'exposició 'Apollo 11' per descobrir els secrets de la missió espacial Apollo 11, que va fer possible que l'ésser humà trepitgés la superfície de la Lluna per primera vegada. En aquesta visita recorrerem l'exposició guiada per un mediador.


Comentaris

envia el comentari