Catalunya Diari

CaixaForum Lleida estrena la programació adreçada al públic familiar

Projeccions, conferències i visites comentades a l’exposició Apollo 11, son algunes de les activitats programades

Coincidint amb les vacances escolars CaixaForum Lleida ha programat a les tardes del mes de juliol i pensant en el públic eminentment familiar un ventall ampli d'activitats integrat per projeccions, conferències i visites comentades a l'exposició Apollo 11. L'arribada de l'home a la lluna i tallers de música, arts plàstiques i ciència.

El cine tindrà un paper important amb la programació del cicle Petits Cinèfils dedicat a l'escriptor Roald Dalh, que es durà a terme els dijous 1, 8, 15 i 22 de juliol, a les 19 h i comptarà amb la projecció dels títols: El meu amic el gegant, Matilda, James y el mecolotón gigante y La revolta dels contes, cadascuna d'aquestes projeccions anirà acompanyada d'una presentació i un col·loqui.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'El meu amic el gegant
CaixaForum Lleida estrena el proper dimecres 29 de juny la programació adreçada al públic familiar | LleidaDiari.cat

El científic i divulgador Marc Boada proposarà un viatge apassionant a la lluna

En el marc de l'exposició Apollo 1. L'arribada de l'home a la lluna i concretament per celebrar l'arribada de l'home a la lluna, el dimecres 21 de juliol, a les 19 h, el científic i divulgador Marc Boada ens proposarà un viatge apassionant a la lluna, apte a tots els públics, a través de l'activitat La història de la lluna, en la que ens desvetllarà un munt de secrets i curiositats sobre el nostre satèl·lit, també en el marc de l'exposició i de cara als dimarts 6, 13 i 20 de juliol, a les 19 h s'han programat un ventall de visites comentades adreçades al públic familiar.

Finalment aquesta oferta familiar es completarà amb els tallers d'arts plàstiques Tòtems Urbans, els tallers de ciència Capses de Llum i Plastiformes lluminoses i el taller de música Veus i Ritmes de l'Orient.

CICLE DE CINEMA PETITS CINÈFILS: ROALD DALH

Petits Cinèfils és un programa que contribueix a construir la mirada de l'espectador per gaudir del millor cinema. Cadascuna de les projeccions del cicle de cinema Roald Dahl comptarà amb una presentació i un col·loqui i estarà integrat pels següents títols:

El meu amic el gegant

Dijous 1 de juliol, a les 19 h

La Sofia, una nena de deu anys, i el seu amic el gegant demanen ajuda a la reina d'Anglaterra per impedir una invasió de gegants malvats que es preparen per menjar-se tots els infants del país.

Edats recomanades: nens i nenes a partir de 8 anys, acompanyats d'un adult

Matilda

Dijous 8 de juliol, a les 19 h

La Matilda és ignorada i menyspreada pels seus pares, però quan arriba a la seva nova escola coneixerà Miss Honey, una professora que s'adonarà de les qualitats especials de la nena.

Edats recomanades: nens i nenes a partir de 6 anys, acompanyats d'un adult

James y el melocotón gigante

Dijous 15 de juliol, a les 19 h

James és sorprès per un personatge ben curiós, una aranya que salva, que li proposa entrar en un préssec gegant per tal d'escapar plegats i començar una aventura.

Edats recomanades: nens i nenes a partir de 6 anys, acompanyats d'un adult

La revolta dels contes

Dijous 22 de juliol, a les 19 h
La pel·lícula narra un encreuament de contes clàssics, com el de la Caputxeta o el de la Ventafocs, revisats de manera moderna i políticament incorrecta.

Edats recomanades: nens i nenes a partir de 7 anys, acompanyats d'un adult

EXPOSICIÓ APOLLO 11. L'ARRIBADA DE L'HOME A LA LLUNA

La història de la lluna

Dimecres 21 de juliol, a les 19 h

El divulgador científic Marc Boada ens explica mitjançant experiments i mostres una pila de curiositats sobre el nostre satèl·lit natural, la Lluna.

Edats recomanades: de 8 a 88 anys

Visites comentades a l'exposició Apollo 11. L'arribada de l'home a la Lluna

Els dimarts 6, 13 i 20 de juliol, a les 19 h

En aquesta visita, ens submergirem en l'exposició "Apollo 11" per descobrir els secrets de la missió espacial Apollo 11, que va fer possible que l'ésser humà trepitgés la superfície de la Lluna per primera vegada. En aquesta visita recorrerem l'exposició guiats per un mediador.

Edats recomanades: nens i nenes a partir de 8anys, acompanyats d'un adult

Tallers

Taller d'arts plàstiques: Tòtems Urbans

Dimecres 29 de juny, a les 19 h

En aquest taller imaginarem i construirem tòtems en què les senyes de la tribu són substituïdes pels símbols de la vida moderna a les ciutats. A partir de 4 anys.

Edats recomanades: nens i nenes a partir de 4 anys, acompanyats d'un adult

Taller de ciència: Capses de Llum

Dimecres 7 de juliol, a les 19 hAquesta activitat tinkering et convida a descobrir els secrets de la llum, les propietats dels colors, les ombres i el moviment.

Edats recomanades: nens i nenes a partir de 9 anys, acompanyats d'un adult

Taller de música: Veus i Ritmes de l'Orient

Dimecres 14 de juliol, a les 19 h

Coneixerem músiques pròpies de la cultura oriental, explorarem la percussió corporal i, al mateix temps, conceptes com ara la rítmica, la coordinació, la lateralitat, l'atenció o la capacitat de treball en grup. En aquest taller, muntarem un petit repertori de música oriental en el qual combinarem moviments, cançons a veus i percussió corporal.

Edats recomanades: nens i nenes a partir de 6 anys, acompanyats d'un adult

Taller de ciència: Plastiformes Lluminoses

Dilluns 19 de juliol, a les 18.30 h

En aquest taller, els nens i les nenes podran deixar volar la imaginació i posar a prova la destresa a l'hora de construir objectes conjugant diferents formes geomètriques. Fent servir leds i piles, juntament amb la plastilina conductora d'electricitat que fabricaran, podran dissenyar els seus propis invents lluminosos sense necessitat de cables, i descobriran, alhora, els principis bàsics dels circuits elèctrics de manera senzilla i divertida.

Edats recomanades: nens i nenes a partir de 5 anys, acompanyats d'un adult.


Comentaris

envia el comentari