Catalunya Diari

CaixaForum Lleida obre la temporada amb una exposició de dibuixos de Sorolla

CaixaForum Lleida obre la temporada amb una exposició de dibuixos de Sorolla| EP - Fotografia: CaixaForum Lleida

 

L'Obra Social La Caixa obrirà el proper 17 de setembre la nova temporada d'exposicions del CaixaForum Lleida amb la mostra 'Sorolla. Apunts a la sorra', una mostra on es presentaran un centenar d'obres que descobreixen al pintor com a dibuixant.

Organitzada per l'Obra Social 'la Caixa' i el Museu Sorolla, es tracta de la primera gran mostra de Joaquim Sorolla que aspira a oferir un discurs crític i analític, a partir d'un diàleg entre algunes obres paradigmàtiques de la seva producció pictòrica i dibuixos preparatoris, esbossos i petites obres en paper.
 
A partir de febrer, el CaixaForum Lleida acollirà l'exposició 'Gènesi', en què presentarà el projecte del fotògraf brasiler Sebastião Salgado, amb fotografies de paisatges, animals i persones allunyades del món modern.
 
L'Obra Social La Caixa oferirà també una exposició de caràcter social, 'The most important thing', que promou la preocupació sobre la situació que viuen milers de refugiats a tot el món.
 
Entre setembre de 2014 i agost de 2015 CaixaForum Lleida ha comptat amb tres mostres que han estat visitades per 52.840 persones.Comentaris

envia el comentari