Catalunya Diari

CaixaForum Lleida obre les seves portes al cicle de cinema 'Un estiu de pel·lícula'

El cicle inclourà una selecció de films que pretenen ser un viatge a través de la pantalla gran, que parteix del Brasil i passa per Espanya, el Líban o el Japó, entre altres països

La Fundació "la Caixa", en col·laboració amb CineAsia, estrena el cicle de cinema Un estiu de pel·lícula, i convida a l'espectador a gaudir amb l'arribada del bon temps, de la projecció de quatre films amb històries emocionants de diferents cultures.

CaixaForum Lleida projectarà el primer dels quatre films el 20 de maig on el públic podrà gaudir de la pel·lícula brasilera El canto de la selva, dirigida per João Salaviza i Renée Nader Messora, que explica les aventures d'un adolescent que lluny de la seva gent i de la seva cultura, s'enfrontarà a les complicacions de ser aborigen al Brasil d'avui dia.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La següent sessió, La hija de un ladrón, serà el 27 de maig, un film dirigit per Belén Funes que va obtenir el guardó a la millor direcció novella als Premis Goya 2020. La seguirà el 3 de juny la projecció de Cafarnaúm, un llargmetratge libanès nominat als premis Oscar, els Globus d'Or i els BAFTA com a millor film de parla no anglesa, que narra la història d'en Zain, un de dotze anys que, després de sobreviure als carrers del Líban, decideix portar als jutjats els seus pares, acusant-los d'haver-lo portat a un món en el qual se sent maltractat per una societat desigual.

Imatge del film Cafarnaum
CaixaForum Lleida inicia un nou cicle de quatre llargmetratges aptes per a tots els públics sota el títol Un estiu de pel·lícula | LleidaDiari.cat

El cicle conclourà el dijous 10 de juny amb la cinta japonesa 'El cocinero de los últimos deseos'

El cicle conclourà el dijous 10 de juny amb la cinta japonesa 'El cocinero de los últimos deseos', on veurem a Sasaki, un reconegut xef que gràcies a l'encàrrec d'un client on li demana que repliqui receptes tan sols de tastar-les una vegada, reviurà les seves arrels i recuperà la passió per la cuina. A totes les activitats s'aplicaran les mesures d'higiene, seguretat i d'aforament, previstes en els protocols oficials.

Sobre CineAsia

La Fundació "la Caixa" col·labora en aquesta iniciativa amb CineAsia, un espai que té l'objectiu de difondre el cinema asiàtic a través de la programació de cicles, impartint cursos a centres educatius, col·laborant i organitzant festivals de cinema o esdeveniments culturals, així com continguts per a revistes i edició de llibres.


Comentaris

envia el comentari