Catalunya Diari

CaixaForum Lleida obre les portes per Setmana Santa amb activitats per a tota la família

Per completar la programació, CaixaForum Lleida proposa dues exposicions adreçades a tots els públics

La Fundació "la Caixa" presenta a CaixaForum Lleida la programació que ha dissenyat per aquesta Setmana Santa, on coincidint amb les vacances escolars, el centre cultural acollirà diferents propostes per a tota la família, especialment per als més petits, perquè puguin aprendre i al mateix temps gaudir i també per al públic general.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Divertides propostes culturals

L'espectacle Baobab és la història d'un bolet i un esquirol que, a causa de la guerra, es veuen obligats a abandonar l'arbre on viuen, un baobab, i a emprendre una gran aventura per trobar una nova llar. L'obra està produïa per la companyia teatral La Pera Llimonera, i va ser guardonada amb el premi del públic al millor espectacle a la Mostra d'Igualada i el premi de la Xarxa Alcover el 2019. Baobab està recomanat per a les famílies amb infants a partir de 4 anys, i es podrà veure a CaixaForum Lleida el dissabte 27 de març a les 18h.

Imatge de l'espectacle Baobab
CaixaForum Lleida obre les seves portes per Setmana Santa amb destacades activitats per a tota la família | LleidaDiari.cat

Per als més petits el centre cultural també acollirà el taller De la imaginació a la pantalla. Iniciació al cinema fantàstic amb l'objectiu de familiaritzar al públic amb el llenguatge i el procés cinematogràfic i aprendre a fer un curtmetratge fantàstic senzill, des de la idea, el guió, l'enregistrament i l'edició final. D'aquesta activitat s'han programat tres sessions que tindran lloc els dies 29, 30 i 31 de març a les 11 h.

I finalment, CaixaForum Lleida per a tots els públics proposa la visita a dues mostres. D'una banda, l'exposició commemorativa Apollo 11. L'arribada de l'home a la lluna que fa un recorregut dels moments claus d'una de les fites més importants de la humanitat i que es pot visitar fins al 25 de juliol de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20 h., els dissabtes d'11 a 14 i de 17 a 20 h. i els diumenges i festius, d'11 a 14 h.

I per altra banda la mostra Explora els imants, una activitat per descobrir els últims avenços en el camp del magnetisme de la mà del científic i divulgador Marc Boada. A través del joc amb imants i líquids magnètics, es mesurà la força i es comprovarà que, sense ells, la nostra vida seria molt més difícil. Aquesta mostra estarà vigent el dissabte 27 de març, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h; diumenge 28 de març, d'11 a 14 h; i del dilluns 29 al dimecres 31 de març, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

Planifica la teva visita

Amb la finalitat de facilitar l'accés i millorar l'experiència del visitant, des del centre cultural es recomana planificar la visita amb antelació a través de la reserva o la compra de les entrades en la pàgina web. Des de la pàgina, es poden consultar la disponibilitat d'entrades per franja horària i d'aquesta manera garantir l'accés a la sala, que actualment es troba amb limitacions d'aforament d'acord amb les mesures de seguretat sanitàries.

L'exposició Apollo 11. L'arribada de l'home a la Lluna compta amb la presència d'educadors a la sala a la disposició del públic per a resoldre qualsevol dubte o comentari sobre l'exposició. Aquest servei funciona de dilluns a dissabte d'11h a 14h i de 17h a 20h i diumenges i festius d'11h a 14h. De la mateixa manera, en tots els espectacles i activitats s'aplicaran les mesures d'higiene, seguretat i d'aforament, previstes en els protocols oficials.


Comentaris

envia el comentari