Catalunya Diari

CaixaForum Lleida ofereix el taller per al públic familiar 'Sorprèn però és ciència'

Els dies 2, 3 i 4 de gener a les 18 h a l’auditori de CaixaForum Lleida

Imatge del taller | LleidaDiari.cat

CaixaForum Lleida donarà la benvinguda a l'any nou amb el taller per al públic familiar Sorprèn però és ciència. Vivim envoltats de fenòmens i materials que tenen un comportament sorprenent. Sons que no sentim, radiació que no podem veure, fenòmens que són molt reals però que, en no poder-los percebre amb els sentits, ens semblen gairebé màgics o sobrenaturals.

En aquest taller, que es durà a terme a CaixaForum Lleida els dies 2, 3 i 4 de gener els infants tindran l'oportunitat d'experimentar i descobrir comportaments inesperats tant de materials que tenim molt a l'abast com en materials no tan comuns i que són el resultat de la tecnologia moderna. I podran descobrir com, observats amb enginy o utilitzant sensors i aparells, podem anar més enllà de la percepció que els nostres sentits ens ofereixen del món que ens envolta.

Forma part de la programació de Nadal de CaixaForum Lleida

El taller Sorprèn però és ciència forma part de la programació de Nadal de CaixaForum Lleida, una programació especial pensada per gaudir en família d'una oferta de lleure i cultura en aquestes dates tan assenyalades amb espectacles, tallers i visites a l'exposició Experiment 2100. Què ens espera a la terra del futur?

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari