Catalunya Diari

CaixaForum Lleida programa un cap de setmana de tallers i cinema en família

CaixaForum Lleida programa un cap de setmana de tallers i cinema en família| Redacció - Fotografia: http://www.cinebso.net/

 

CaixaForum Lleida ha programat un cap de setmana de tallers i cinema per al públic familiar. Dissabte, dia 17 de desembre, tindrà lloc el taller 'Deixalles Mutants', mentre que diumenge, dia 18 de desembre, la pantalla de cinema projectarà la pel·lícula del xai més divertit: 'L’ovella Shaun'.


Has intentat llegir alguna vegada la brossa? Si ens fixem en el contingut de la brossa que tenim a casa, podrem esbrinar què hem fet al llarg d’un dia, què ens agrada, quin supermercat preferim, quines coses i quan mengem... El rebuig parla de nosaltres i del nostre món, un món on bona part del què acabem comprant acaba convertint-se brossa, des del menjar, passant per multitud de coses com per exemple els ordinadors.


 


El taller 'Deixalles Mutants' que CaixaForum Lleida ha programat pel dia 17 de desembre a les 18.00 hores té per objectiu donar una segona oportunitat a tot allò que no val, que no serveix o bé que no volem.


 


Adreçat als nens i nenes a partir de cinc anys, en endavant, acompanyats d’un adult 'Deixalles Mutants' convida a tots els participants a portar deixalles no orgàniques que trobem per casa, així com joguines i peluixos que no serveixen, amb els quals es realitzaran unes creacions d’allò més originals.


 


L'activitat té un preu de 2 euros, amb un 50% de descompte per als clients de 'CaixaBank'.


 


Diumenge, CaixaForum Lleida projectarà la pel·lícula del xai més divertit: 'L’ovella Shaun' (Dir.: Richard Starzak i Mark Burton, 2015, 85 min, VDC). El film promet situacions absurdes i trepidants, humans que perden els papers i ovelles més llestes que la gana. I tot plegat sense parar de riure!


 
'L’ovella Shaun' va néixer de la mà dels animadors amb plastilina de l'estudi Aardman, els creadors dels simpàtics gos Gromit i el seu amo Wallace. L’ovella Shaun,  va aparèixer en una de les seves aventures i a partir d'aleshores va protagonitzar una sèrie de televisió.
 
Ara, per fi, arriba una pel·lícula protagonitzada per el xai més valent de tota la granja. L’'ovella Shaun' ens explica com, després d'una petita excursió, el granger de la granja on viu  Shaun desapareix accidentalment. Per tal d'anar-lo a buscar, en Shaun i la resta del ramat hauran d'anar a la gran ciutat, allí es trobaran amb més d'un contratemps...
 
El preu de la projecció, adreçada a nens a partir de cinc anys acompanyats d'un adult, és de 4 euros, amb un 50% de descompte per als clients de 'CaixaBank'.


Comentaris

envia el comentari