Catalunya Diari

CaixaForum Lleida estrena el taller 'Gratacels. Reptes d’alçària' per al públic familiar

Es tracta d'una nova proposta adreçada a les famílies amb nens i nenes a partir de 5 anys

Sota el títol 'Gratacels: reptes d'alçària'CaixaForum Lleida presenta una nova proposta adreçada a les famílies amb nens i nenes a partir de 5 anys que tindrà lloc els dissabtes 7, 14 i 21 de maig i 4 de juny, a les 18 h i els diumenges 8, 15 i 22 de maig i 5 de juny, a les 12 h.

Tocar el cel ha estat una de les fantasies constructives més antigues de la humanitat. Un somni que en els temps moderns sembla ser a l'abast amb els gratacels, els que s'alcen arreu del món. Aquestes grans torres han esdevingut un símbol i una atracció, de manera que les grans ciutats competeixen per tenir els gratacels més alts, originals o tècnicament més avançats.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del taller de gratacels al CaixaForum Lleida
CaixaForum Lleida estrena el taller Gratacels. Reptes d’alçària per al públic familiar | LleidaDiari.cat

Conceptes associats a la construcció de gratacels

Els participants en aquest taller experimentaran en conceptes associats a la construcció de gratacels arreu del món. Quins reptes suposa la construcció d'edificis de tanta l'alçada? Com han transformat el perfil de les ciutats? A més comptaran amb el repte de conquerir les altures, experimentant, dissenyant i alçant els seus propis gratacels. Gratacels: reptes d'alçària forma part de la sèrie Jocs de construcció: jugar, crear, aprendre, per aquest mes de maig, un ventall ampli de tallers d'arts plàstiques adreçats al públic familiar i conduïts per un educador.


Comentaris

envia el comentari