Catalunya Diari

Una cançó d'una discogràfica lleidatana arriba a la final del concurs Neox Discover

El tema «Báilame» de Reso i Melanina produït per Lhanze Beats figura en el 'top ten' dels seleccionats

Reso i Melanina
Reso i Melanina | LleidaDiari.cat

El single «Báilame», interpretat pels artistes Reso i Melanina costat de Lhanze Beats en la producció, ha estat seleccionat pel concurs Neox Discover i la votació popular l'ha situat entre els deu primers. Es tracta d'un single desenvolupat per la productora audiovisual lleidatana BBHITS, líder en gènere urbà a la capital del Segrià i que compta amb produccions i col·laboracions de l'àmbit internacional. «Estem rebent un gran suport i esperem arribar fins a la final», asseguren els artistes. Amb aquest videoclip que neix a BBHITS mitjançant el filmaker lleidatà Guillem Gil, el també originari a Lleida, Josep Núñez (Reso) i el colombià Hugo Caicedo A.K.A (Melanina) prometen fer ballar al públic al ritme del Dance Hall i Afro Trap. «Báilame aterra amb força en ser fruit d'esforç i compromís amb la música urbana», apunten els intèrprets. El concurs finalitzarà el pròxim 28 d'agost i cada usuari pot lliurar les seves cinc estrelles -el mètode de votació- cada dia al videoclip predilecte.

Neox Discover, la plataforma de Atresmedia que impulsa el talent musical, va anunciar aquesta setmana la llista d'artistes seleccionats que estan disponibles a la web d'aquesta plataforma. La iniciativa compta amb un gran èxit de convocatòria superant les 900 produccions musicals rebudes. Després de l'elecció dels experts de Atresmedia, ara és el torn del públic que decidirà quins grups o solistes apareixeran en televisió a partir del mes de setembre. Així, els singles més votats costat dels seleccionats per un jurat d'Atresmedia, seran emesos en Neox Discover, de la cadena Neox i en Antena 3 Internacional.

Així que no ho dubtis més. Si vols donar suport a aquesta discogràfica i al talent lleidatà no dubtis en votar «Báilame». Sens dubte és una oportunitat per a guanyar visibilitat i impulsar i ajudar a projectes artístics i culturals que tenen com a base la ciutat de Lleida. Només queden uns pocs dies per saber si la discogràfica lleidatana líder en ritmes urbans aconsegueix aquesta fita i porta, també, el nom de Lleida per arreu del país. Ja pots votar la teva cançó preferida a través d'aquest enllaç.


Comentaris

envia el comentari