Catalunya Diari

Les cançons més emblemàtiques de Hollywood protagonistes del Mamapop 2017

El concert estarà dedicat a dos dels ambaixadors del Mamapop que en el darrer any han perdut la vida a causa d’un càncer

Imateg de la presentació del Mamapop 2017
Imateg de la presentació del Mamapop 2017 | LleidaDiari.cat

Les cançons més emblemàtiques de Hollywood centraran la quarta edició del concert solidari contra el càncer de mama Mamapop 2017, que aquest any estrena imatge amb l'objectiu d'incidir en la sensibilització, la solidaritat i el suport a les dones que pateixen o han patit càncer de mama. El promotor del Mamapop, Manel Simon, ha explicat que l'espectacle musical benèfic, que se celebrarà el pròxim dissabte, 25 de novembre de 2017 a l'Auditori Enric Granados de Lleida, estarà dedicat a dos dels ambaixadors del Mamapop que han perdut la vida els darrers mesos a causa d'un càncer: l'economista i empresari lleidatà Juli Vilagrasa i el periodista Carles Capdevila. La quarta edició del Mamapop arriba amb una nova imatge però mantenint el mateix esperit solidari de recaptar fons per a la investigació de la variant HER2 del càncer de mama, que es detecta en un 20% dels casos en què es diagnostica la malaltia. 

El concert i espectacle musical ja s'ha convertit en una cita obligada per a molts lleidatans que un any més podran gaudir de dos passis (a les 19.00 i a les 22.00 hores). L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la diputada provincial de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Mora, han destacat l'èxit de la iniciativa, que ja s'ha consolidat a la ciutat. Les persones que vulguin assistir al concert poden adquirir les entrades a l'Escola L'Intèrpret, a l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), Adima i a la Botiga Goumar o al web www.mamapop.cat. Al marge de la contribució que fan els assistents, tothom que ho vulgui també pot fer donacions al projecte a través de la fila Zero.


Comentaris

envia el comentari