Catalunya Diari

El cantautor balaguerí Joan Blau presenta el videoclip ‘Menjar plàstic’

Presentarà ‘La Clau’ el proper 7 de setembre al Parc Astronòmic del Montsec, a Àger

Videoclip 'Canviar'
Videoclip 'Canviar' | LleidaDiari.cat

El cantautor de Balaguer, Joan Blau, ha publicat avui el videoclip de la cançó 'Menjar plàstic' inclosa al seu segon disc, 'La Clau', del qual ens va descobrint nous temes en forma d'històries. 'Menjar plàstic' és un crit al cel a l'excés de plàstics al nostre entorn, a tenir cura del planeta i de nosaltres mateixos.

El clip, que avançava el dilluns en primícia el Grup Enderrock està enregistrat a Balaguer, localitat d'on és originària la família del cantautor i on ell s'hi refugia «a la recerca del contacte amb la natura, que inspira el seu treball». L'enregistrament ha anat a càrrec de Young Soul Studios amb la col·laboració de Comando Jaza.

Al setembre oferirà una actuació a Àger

Joan Blau presentarà 'La Clau' el pròxim 7 de setembre al Parc Astronòmic del Montsec, a Àger, acompanyat de Xavier Monge i el 28 de setembre a la sala New Fizz de Barcelona. Al concert, interpretarà a més de 'Menjar plàstic' altres composicions com 'Cafè', 'Canviar', 'Torró' o 'Nits d'estiu' de 'La Clau'. Són cançons que caminen sobre melodies senzilles, amb lletres clares i personals i això sí, amb accent lleidatà, que en els directes combina amb altres cançons del seu primer disc, 'Somnis'.

Amb un directe intimista i informal, sempre acompanyat de bons amics, Blau canta melodies sense artifici que s'enganxen i tenen una frescor sonora i tranquil·la que parlen de la seva vida, d'un sistema de vida, de l'amor i del desamor.

Fotografia d'un dels plans del nou vídeoclip enregistrat a Balaguer
Fotografia d'un dels plans del nou vídeoclip enregistrat a Balaguer | LleidaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari