Catalunya Diari

Caragolades a casa arreu de Catalunya amb el 'Pac Família Aplec' de la Fecoll

El Pac, pensat per a quatre persones, inclou un quilo de caragols, una ampolla de vi negre Raimat Abadia i sis cerveses

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida convida a celebrar l'Aplec a casa i mantenir l'esperit de la festa amb el 'Pac Família Aplec'. Un lot de productes lleidatans que podrà adquirir-se a tots els supermercats Plusfresc de Barcelona, Tarragona i Lleida; així com a altres establiments de Bon Preu-Esclat de la província de Lleida. El Pac, pensat per a quatre persones, inclou un quilo de caragols, una ampolla de vi negre Raimat Abadia i sis cerveses San Miguel per 15 euros.

La promoció estarà oberta del 10 al 30 de maig. Així penyistes i visitants habituals de la festa gastronòmica lleidatana podran gaudir de la cuina del caragol a casa. La iniciativa de la Fecoll pretén que tant els collistes com la ciutadania en general «s'impregnin d'Aplec durant el mes de maig i revisquin la nostra festa d'una manera diferent, des de les seves cases, però mantenint el seu esperit», ha dit el president de la Fecoll, Ferran Perdrix, aquest matí durant la presentació de la promoció. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'un pac de l'Aplec
Caragolades a casa arreu de Catalunya amb el “Pac Família Aplec” de la Fecoll | LleidaDiari.cat

Ferdrix ha volgut agrair el compromís de les empreses lleidatanes Raimat, San Miguel i Caragols Almacelles per donar suport a aquesta iniciativa un cop mes, fent reconeixement del seu «l'esforç i col·laboració amb la festa gastronòmica per excel·lència de la ciutat de Lleida».

Serà durant l'estiu quan es decidirà si es podrà celebrar o si s'haurà de posposar per l'any vinent

El XLI Aplec del Caragol de Lleida, que s'havia de celebrar l'últim cap de setmana d'aquest mes maig, s'ha ajornat pels dies 3, 4 i 5 de setembre, sempre que no suposi cap risc per a la salut dels collistes i visitants. Serà durant l'estiu quan es decidirà si es podrà celebrar o si s'haurà de posposar per l'any vinent. Mentre arriba l'hora, i durant aquest mes de maig, es pot reviure la il·lusió de la festa amb el 'Pac Família Aplec'.

L'Aplec del Caragol de Lleida és Festa d'Interès Turístic Nacional i Festa Nacional d'Interès Tradicional i congrega cada mes de maig milers de lleidatans i visitants al recinte dels Camps Elisis. La Fecoll està integrada per 107 colles, amb 13.500 penyistes que gaudeixen durant tres dies de la cuina del caragol, arribant a consumir-se'n unes 13 tones durant la celebració. La 51a edició de l'Aplec, ajornada per la situació de pandèmia vigent, resta a l'espera de poder tornar a celebrar l'agermanament de colles, amb integrants de diferents generacions i orígens; una barreja social que s'ha convertit en l'autèntic segell de la festa.


Comentaris

envia el comentari