Catalunya Diari

Carles Latre programa una nova funció a la Llotja

Carles Latre programa una nova funció a la Llotja| Redacció - Fotografia: Web oficial Carlos Latre / Teatre de la Llotja

 

Quan encara falten gairebé dos mesos perquè Carlos Latre vingui amb el seu últim xou al Teatre de la Llotja, el dissabte 12 de març, a les 21.00 hores, la funció té disponibles només les últimes files de la sala. És per aquesta raó, i perquè les característiques de l’espectacle ho permeten, que aquest dimecres es posen a la venda localitats per a una nova funció de l’espectacle '15 años no es nada', prevista per al mateix 12 de març a les 18.30 hores. D’aquesta manera es brinda al públic una doble ocasió per gaudir de Carlos Latre, un dels millors imitadors de tots els temps.

Paral·lelament, l’espectacle 'Plutó, el musical malèfic' acaba de configurar l’oferta teatral infantil del Teatre de la Llotja i s’estrenarà el diumenge 24 d’abril. Aquest és el tercer espectacle del Club Banyetes i està protagonitzat pel malèfic Plutó, habitant de l’inframón del sistema solar i col·laborador de la malvada Toxina.  L’espectacle es podrà veure el diumenge 24 d’abril en dues funcions, a les 12.00 i a les 17.00 hores.
 
De la mateixa manera que s’ha fet amb els altres espectacles del Club Banyetes, una part de les entrades (de la sessió de les 12.00 hores) tindrà un fi solidari i es destinarà a alumnes, i les seves famílies, de les escoles Santa Maria de Gardeny, Camps Elisis, Magí Morera, Cervantes, Sant Josep de Calassanç, Príncep de Viana i Joan Maragall.
 A més, 'Plutó, el musical malèfic' també és col·laborador de la campanya solidària 'Posa’t al meu lloc', que té com a objectiu lluitar pels valors universals ètics i cívics de tots els infants i adolescents, una iniciativa d’AFANOC Lleida, Celíacs de Catalunya, ADC Lleida, Down Lleida i TDAH Lleida. El musical fa una crida perquè tots ens sumem a la causa i ens posem la polsera solidària (de venda al teatre) que visualitzarà la campanya de sensibilització i permetrà fer realitat els diferents projectes solidaris.
 
Preus de les entrades
Carlos Latre - '15 años no es nada'
Preu Amic 32 euros
Preu General 37 euros
Preu Grup 29 euros
Butaca Jove 10.75 euros
 
'Plutó, el musical malèfic'
Preu Amic 15 euros
Preu General 20 euros
Preu Grup 13 euros
Butaca Jove i Carnet Club Banyetes 13 euros
Pack Infantil: 34 euros (Festival Clan + Plutó)
 
Entrades a la venda a www.teatredelallotja.cat, a la taquilla i a l’Oficina de Turisme de Lleida, ubicada al carrer Major, 31 bis.Comentaris

envia el comentari