Catalunya Diari

La Casa de la Música de Lleida dóna el tret de sortida al seu primer concurs de bandes emergents

Els grups, que no han de tenir cap contracte discogràfic vigent, han d'estar formats, almenys en el 50%, per músics que resideixin a la província de Lleida

Cartell del concurs de bandes de la Casa de la Música
La Casa de la Música de Lleida dóna el tret de sortida al seu primer concurs de bandes emergents dirigit a joves d'entre 18 i 35 anys | LleidaDiari.cat

La Casa de la Música de Lleida dóna el tret de sortida al seu primer concurs de bandes emergents dirigit a joves d'entre 18 i 35 anys. Els grups, que no han de tenir cap contracte discogràfic vigent, han d'estar formats, almenys en el 50%, per músics que resideixin a la província de Lleida.

El període d'inscripció finalitza el 30 de novembre i, tot seguit, un jurat especialitzat escollirà un total de cinc bandes que tocaran en un concert que es retransmetrà via streaming el dia 22 de desembre. Aquestes bandes optaran a un total de tres premis. Qui ocupi la tercera posició tindrà l'obsequi d'una sessió professional de fotografia; el segon la gravació d'un videoclip; i el primer l'enregistrament d'un EP en un estudi professional.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En qualsevol dels casos, totes les bandes disposaran del vídeo de l'actuació que oferiran en la final. Podeu trobar la fitxa d'inscripció a la web de l'Orfeó Lleidatà, així com a les diferents xarxes de la Casa de la Música de Lleida. Inscripcions obertes fins al 30 de novembre.

La Casa de la Música de Lleida organitza diverses activitats virtuals

Els imprevistos per la Covid-19 han obligat que també les activitats programades per la Casa de la Música passin a ser virtuals. En aquest sentit, el passat dimecres Rafa Ariño va oferir una xerrada sobre fotografia aplicada a la música. El fotògraf lleidatà compta amb una llarga trajectòria seguint grups com Sidonie o Viva Suecia en les seves gires internacionals. Tanmateix, el passat el divendres 6 de novembre el raper terrassenc Lildami va parlar sobre música urbana.

Finalment, va ser la cantautora Meritxell Gené la que va reflexionar el passat diumenge sobre 'La nova cançó' i el seu pes important en la història de la música catalana. Ja per aquesta setmana, el divendres 13 de novembre, el cantautor senegalès Alu Spear farà una xerrada sobre la música africana anomenada: 'Sons d'Àfrica'. Totes aquestes activitats es realitzaran per streaming pels canals i xarxes de les Cases de la Música.


Comentaris

envia el comentari