Catalunya Diari

Castellserà acollirà la 19a edició del Curs de Cant del 25 de juliol al 3 d’agost

La data límit per a les inscripcions finalitza el dimecres 10 de juliol

Fotografia de l'anterior edició
Fotografia de l'anterior edició | LleidaDiari.cat

Castellserà acollirà entre el 25 de juliol i el 3 d'agost la 19a edició del seu Curs de Cant. Les classes començaran el dijous al matí i duraran fins al dissabte següent, dia que tindrà lloc el concert de cloenda, a les 20 hores, a l'edifici de 'La Panera'. La data límit per a les inscripcions finalitza el dimecres 10 de juliol.

Des del seu naixement, l'any 2000, han estat ja més de 90 els alumnes que, provinents de diferents indrets de Catalunya, Espanya i l'estranger, han passat per aquesta institució en cerca d'un perfeccionament vocal, tant en l'àmbit d'aficionats com amb el desig d'una especialització. En aquest últim sentit, és també significatiu el nombre d'alumnes d'ensenyament superior que passen anualment per aquest petit poble de l'Urgell en cerca d'un major coneixement del món de la veu.

El curs està organitzat per l'Ajuntament de Castellserà i s'hi impartiran assignatures cabdals per a la formació del cantant com tècnica vocal, repertori, interpretació, treball corporal i ioga, amb un equip docent format per Alfons Escué, Asun Florensa, Dolors Escué i Bruno Henriques, també director artístic del curs.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari