Catalunya Diari

'A cau d’orella' arriba amb molta música i una sorprenent posada en escena a Lleida

Es podrà veure a CaixaForum Lleida els dissabtes 8 i 15 de febrer una cita ineludible per a totes les famílies

"la Caixa" presenta a CaixaForum Lleida l'espectacle 'A Cau d'orella', un recorregut musical a través de diferents cançons populars amb pinzellades de jazz i una cuidada posada en escena ambientada en els anys 20 i 30 als Estats Units.

La companyia Com sona?, proposa un espectacle pensat per als infants de 0 fins a 7 ó 8 anys i les seves famílies en què els cinc músics que actuen sobre l'escenari interpretaran cançons amb arranjaments i una l'estètica musical que són molt propers als nostres dies. L'estètica pròpia dels anys 20 i 30 i del món del jazz queda accentuada en el vestuari de l'obra i les seves sonoritats, endinsant-nos a estones a un petit món surrealista o, fins hi tot, l'estètica típica dels hippies dels anys 60 i 70.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un espectacle molt atractiu

El vestuari, l'escenografia i les actituds dels músics faran que sigui un espectacle molt atractiu i amb moments que es converteixen en un veritable impacte estètic. 'A cau d'orella' és un xou que s'emmarca dins la nova programació d'espectacles familiars i escolars creada específicament per gaudir amb els més petits. L'espectacle es podrà veure els dissabtes 8 i 15 de febrer, a les 18 h a CaixaForum Lleida.

La companyia Com Sona?, neix a Barcelona el 2005 amb la intenció d'apropar la música als més petits de la casa, creant espectacles pensats per a un públic familiar amb infants d'entre 0 i 6 o 7 anys. Al llarg de la seva trajectòria, la companyia ha actuat a bona part de Catalunya oferint concerts de petit i mitjà format a escoles bressol, escoles d'Educació Infantil, centres cívics i biblioteques.

Projectes dinamitzats per centres de recursos educatius 

Com Sona?, ha participat activament en diferents projectes dinamitzats per centres de recursos educatius de diferents districtes de Barcelona com ara Gràcia (Trencadís de Sons i Colors), Horta-Guinardó (De l'horta a la taula), Les Corts i Sarrià Sant Gervasi (Monestir de Pedralbes, un passeig de percepcions). En la producció també hi participa Pablo Paz, a càrrec de l'escenografia, el vestuari i la direcció d'escena. Creador de diferents espectacles per a un públic infantil i adult, ha participat en projectes escènics com El bosc inundat a CosmoCaixa, Cop de Rock o Ma me mi Mozart a l'auditori EDUCA.

Ara, amb aquest nou projecte escènic que la companyia ha posat en marxa, fa una aposta clarament dirigida al teatre i la música, oferint un espectacle viu, divertit, tendre i visualment molt atractiu i enèrgic. 'A cau d'orella' forma part de la nova programació familiar i escolar que "la Caixa" ha posat en marxa als seus centres CaixaForum i amb la qual, durant tot el curs escolar, l'entitat oferirà innovadores propostes culturals que inclouen música, dansa, titelles, obres teatrals i faules poètiques dirigides a un públic familiar.

Amb aquesta programació única a la ciutat, i que caracteritza CaixaForum com a centre cultural, "la Caixa" pretén que els més petits i les seves famílies puguin gaudir d'una gran varietat d'espectacles de qualitat. Una oportunitat perquè les famílies aprofitin el temps lliure dels caps de setmana aprenent i divertint-se.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari