Catalunya Diari

Celestí Gómez tanca l’any d’exposicions a la Fecoll

Paisatges del Segrià al pastel, tot el desembre a la Manolo Calpe

Imatge de l'artista
Imatge de l'artista | LleidaDiari.cat

Una vintena de paisatges, obra de l’artista Celestí Gómez, omplen la sala polivalent Manolo Calpe de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) en la que és la darrera exposició d’aquest 2018. Gómez (Lleida, 1947) exhibeix els seus quadres durant tot el mes de desembre; unes obres realitzades amb la tècnica de la pintura al pastel i que l’autor ha realitzat gràcies a les seves passejades pels camps de la plana de Lleida i el Segrià.

El pintor lleidatà plasma en les seves pintures diferents indrets que coneix de primera mà, impregnant el paisatge del Segrià sobre la tela. Tot i que Gómez dibuixa des dels tretze anys, la seva afició per la pintura va refermar-se als anys seixanta gràcies a en Ramon Roca, conegut com 'el cadiraire', que va ser qui el va introduir en el món de les arts plàstiques. Amb aquesta exposició la Fecoll tanca l'any després d'acollir cada mes una de diferent i apostar per l'art i la cultura d'artistes del territori. 

Isidre Soria va exposar a la Fecoll durant el mes de novembre

D'altra banda, durant tot el mes de novembre a la sala Manolo Calpe de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) ha acollit una exposició d’Isidre Soria amb temàtica paisatgística amb la Vall de Boí com a protagonista destacat. Soria (Alpicat, 1951) és aficionat a la pintura des de petit però, des de fa cinc anys, dedica més temps a desenvolupar i a formar-se en aquest art.

Per aquest motiu i, com alumne de l’Escola del Cercle de Belles Arts, s’ha dedicat a aprendre les diferents tècniques pictòriques sota la direcció d’en Rafa Borlänsa. La mostra s'ha pogut veure a la Fecoll fins al 30 de novembre en horari de 9.00 hores del matí fins a les 20.00 hores (de dilluns a dijous) i els divendres de 9.00 a 14.00 hores. L’entrada, com sempre, ha estat lliure.

  


Comentaris

envia el comentari