Catalunya Diari

Cervisia Lleida consolida els 20.000 visitants i les 40.000 degustacions

Les penyes de Logronyo visiten el saló cerveser i pensen a importar-ho

Imatge de Cervisia
Imatge de Cervisia | LleidaDiari.cat

Cervisia Lleida tanca la seva desena edició «consolidant els 20.000 visitants i les 40.000 degustacions de cerveses, caragols, tapes i entrepans», explica Ferran Perdrix, president de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll). «Millorada la gastronomia des de fa uns anys, amb les tapes de la Ruta de la Tapa de San Miguel; aquesta edició hem vist com la remodelació del programa d'activitats i concerts ha facilitat assistència esgraonada d'un públic cada vegada més familiar», analitza Perdrix.

Entre les entitats que han visitat la mostra cervesera, cada cegada són més les colles que venen en grup i el president de la Fecoll destaca la d'un grup de la Federació de Penyes de Logronyo, encapçalada pel seu president Diego Vicente. «Els companys de la Rioja han gaudit el cap de setmana de Cervisia Lleida i estudien importar-la», diu Perdrix. Respecte a les claus de l'èxit de la festa després de deu anys, el representant de les colles lleidatanes considera que «els collistes i lleidatans, en general, són agraïts. Així la col·laboració de San Miguel amb l'Aplec del Caragol i altres festes, té un retorn amb manifestacions com Cervisia Lleida».

Imatge d'una de les activitats a Cervisia
Imatge d'una de les activitats a Cervisia | LleidaDiari.cat

 

La fira, que va tancar portes diumenge a la tarda, ocupa el Pavelló 3 de fira de Lleida oferint la possibilitat de degustar les millors cerveses nacionals i d'importació, acompanyades de tastos de cuina. Hi ha, doncs, una àmplia oferta culinària amb una selecció de la Ruta de la Tapa San Miguel 2018 representada pel restaurant la Brasa d'Or, amb la tapa «Caprici de sardina»; el restaurant New Class amb «Torrada secreta» i el restaurant Villa Ferrara amb «Tàrtar de salmó». A més, es pot gaudir d'un gran assortiment de «pucetes», entrepans, tapes variades i caragols a la gormanda gràcies a Caparrós Celebracions. El saló cerveser ha comptat amb música en directe durant tot el cap de setmana amb els grups Parcel·la 21, Band the Rock, The Slingshots, Pastorets Rock i Los Perets. Hi hagut també exhibicions d'street dance a càrrec de Factoria Dance, el Mirall i ZMO. A banda, el recinte ofereix servei de ludoteca infantil; així com animació amb «Els Esbojarrats Cervesers» de Sac Espectacles.


Comentaris

envia el comentari