Catalunya Diari

Christmas.cat omple La Llotja tres setmanes abans de l'espectacle

Christmas.cat omple La Llotja tres setmanes abans de l'espectacle| Redacció - Fotografia: Orfeó LleidatÃ

L'espectacle Chistmas.cat, del Cor de l’Orfeó Lleidatà, ja ha aconseguit omplir el miler de butaques de la sala gran de La Llotja de Lleida quan falten més de tres setmanes per l’estrena, el dimarts 23 de desembre. El conjunt vocal i Pedro Pardo, jurat d’Oh Happy Day, versionaran nadales catalanes al ritme de jazz, swing, rock o funky per oferir unes festes desenfadades i divertides.

L’actuació, a més, dóna la possibilitat a tothom, sense necessitat de coneixements musicals, de pujar a l’escenari. El termini d’inscripció per afegir-se a cantar amb el Cor de l’Orfeó Lleidatà i Pedro Pardo acaba aquest dimecres. Una iniciativa que es vehicularà a través del telèfon gratuït d’atenció de Plusfresc (900 300 192).

Els cantaires aniran acompanyats d’un trio de jazz format per Josep Maria López a la bateria, Sixto Cámara al baix elèctric i el propi Pedro Pardo al piano.

CD amb una de les grans discogràfiques del moment
Música Global, un dels segells discogràfics capdavanters del panorama musical català, ha editat un disc compacte amb el repertori de Christmas.cat. Un CD que ja és a la venda a través de l’Orfeó Lleidatà, els supermercats Plusfresc i la xarxa de distribució de Música Global. L’enregistrament de Christmas.cat ha estat el primer que ha tingut lloc a l’Espai Orfeó.

Música Global, fundada l’any 1995, ha editat treballs de grups com Els Catarres, Teràpia de Shock, La Iaia, Buhos, Deudeveu, Cor Geriona, Obeses, Gossos, Dept., Menaix a Truà, Sopa de Cabra, Lax’n’Busto o Glaucs, a més d’artistes com ara Marc Parrot, Elena Gadel, Quimi Portet, Beth, Miquel Abras o Joan Masdéu, entre altres.


Comentaris

envia el comentari